Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdce s hořčicovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm4O
Moje poznámka
Vepřové srdce s hořčicovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm4O
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové srdce recept,
vepřové srdce recepty,
vepřové srdce,
omáčka z vepřového srdce,
v.srdci na omacku,
omáčka ze srdce,
omacka srdce,
vepřové vnitřnosti omáčka recept,
omáčka s vepřového srdce,
vepřové srdce na špeku,
vepřové srdce na pepři,
kuřecí játra s hořčicovou omačkou,
vepřové srdce video,
vepřové a kuřecí srdce,
recept vepřové srdce,
vepřvé srdce omáčka,
omáčka s vepřovým srdcem,
top recepty srdce vepřové,
recept na vepřové srdce,
recepty veprove srdce
Suroviny:
srdce vepřové,
smetana kysaná,
slanina anglická,
hořčice francouzská,
cibule,
mouka hladká,
pepř,
sůl
Komentáře (5)