Soljanka se salámem
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 181 kJ / 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,98 g |
Tuky | 36,27 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 2,59 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 28,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Soljanka se salámem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnX9
Moje poznámka
Soljanka se salámem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnX9
Nejnovější recepty
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 2 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 3 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 9 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 20 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno 8. 5. 2025 14:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 1 minutou
Rebarborový koláč
tara23 před 1 hodinou
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 1 hodinou
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 2 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 3 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 3 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 3 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 4 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 5 hodinami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 7 hodinami
Tématické fráze:
salámová soljanka,
soljanka polévka se salámem,
lotyšská polévka slolvjanka,
saljanka ze salamu,
zoljanka se salamem,
lotyssko recepty,
houby se salamem,
lotyšská soljanka,
nejlepší soljanka
Suroviny:
salám polosuchý,
cibule,
protlak rajčatový,
brambory,
masox hovězí,
rýže,
sůl,
pepř,
olej,
smetana zakysaná
Komentáře (3)
Cituji z Wikipedie: "Existují tři hlavní druhy této polévky, podle převažující ingredience (maso, ryby nebo houby). Všechny obsahují okurky nakládané ve slaném nálevu, a často zelí, nasolené houby, smetanu a kopr"