Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátek ze salámu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

26. 3. 2013 13:47

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie442 kJ / 106 kcal
Bílkoviny8,68 g
Tuky7,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Uklízela jsem ledničku, samé zbytky salámu, sýra, pršutu, tak co s tím-právě toto mě napadlo a chutnalo i se šťouchanými bramborami, může být bramborová kaše, nebo uvařené brambory a můžeme dát třeba tatarskou omáčku, rajčata ap. Z předešlého dne mi zbyly dvě obalená kuřecí křídla, tak jsem je osmažila také a byl oběd jako víno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

zabanka

7. 12. 2019 07:13

Mňam to byla bašta, manžel karbanátek nejí ale tenhle mu fakt chutnal, sťavnatý a jednoduchý. Přidala jsem i foto pokud nevadí. Děkuji, fakt Mňam:-K:-K:-K:-K

kačenka

31. 7. 2014 07:00

:no::yes:

Bibinka Bibinka

26. 6. 2014 07:49

katnov: naprosto s Vámi souhlasím:yes: Něco vyhodit od jídla je docela hřích, když vidíme ve světě tolik hladu, to je moc smutný..;-(

katnov

26. 6. 2014 07:46

Já také zbytkuji, protože je mi líto vyhodit něco za co jsem zaplatila. Děkuji za recept. V dnešní době je spousta lidí, kteří zbytkují, jen se to stydí přiznat.:-)

plotna plotna

3. 8. 2013 21:59

;-):yes::yes::yes:

planeta

29. 5. 2013 09:09

dobrá inspirace:yes::yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

31. 3. 2013 09:31

Janinko. Co mohu říci. NADŠENÍ !!!! To pro rychlost a chapa nemá chybu.Mám rád takovéto recepty. CO UVAŘIT ??? Jen rychle !! a zo možná obi. Tvůj recept je bezva a já ho využiju. +bodík 9

drahulin drahulin

28. 3. 2013 21:39

Myslím si,že při dnešních cenách není nic špatného na tom využít zbytky.Mě chybí nápady,tak obdivuji lidi co z ničeho uvaří výborné jídlo.Posílám bod.:yes:

Bibinka Bibinka

28. 3. 2013 19:14

Anna Kocikova:Aničko, moc tři děkuji, že jsi to vyzkoušela a těší mně, že vám to i chutnalo;-):-KFotečky krásný, jako vždy:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 3. 2013 14:34

Bibinko,díky za príma inspiraci;-)Bodík už šel posledně,tak dnes přidávám foto rychlé a šťavnaté dobroty,která nám chutnala více,než"soukenický řízek":-p:yes::yes:

VerkaZabka VerkaZabka

27. 3. 2013 20:57

Tak takový mišmaš je na rychlé jídlo jako dělaný!!! :yes: Moc dobrý nápad!!! Máte bodík!!! :yes:

Bibinka Bibinka

27. 3. 2013 10:30

Iris,Blanko,Hanko a Danuš-moc vám děkuji za podporu tohoto receptu:yes:;-):-)

Dana61

27. 3. 2013 09:51

já zbytkuji také a také se za to nestydím:yes::-D ono není umění vyhodit různé zbytky, ale umění je z nich chutně uvařit:yes:;-)

Hana

27. 3. 2013 09:34

Jednoduchý,krásný recept na zužitkování zbytků.Není umění nakoupit padesát surovin,z každé použít malou část a pak se jim vyhýbat,až se člověk naštve a vše vyhodí,protože on ten recept nebyl až tak úplně podle Vaších chutí.V jednoduchosti je krása.Přeci nikdo nikoho nenutí,že to musí vařit!Pokud má někdo nějaký mindrák a musí si na někom schladit žáhu,měl by se nejdřív zamyslet sám nad sebou,ne nadávat bezdůvodně receptu.Já dávám:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Blanka

27. 3. 2013 07:23

Nevidím na tom vůbec nic špatného, když se vše zužitkuje. Je to fajn nápad a určitě vyzkouším. Ještě si myslím, že Babica vaří pro normální lidi na rozdíl třeba od Emanuela, Na jeho recepty by člověk musel mít zvláštní příjem.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co k večeři co k večeři recepty co uvařit k večeři co rychlého k večeři co uvařít na oběd něco rychlého k večeři co dobreho k večeři co rychlého na oběd rychlé recepty k večeři co bude dnes k večeři recepty co na veceri co dnes k večeři něco dobrého k večeři co dnes uvařit k večeři recepty co dnes uvařit k večeři co vařit k večeři co rychlého uvařit recepty na večeři rychlý oběd recepty k večeři

Suroviny: prosciutto, vejce, petrželka, strouhanka, olej, sůl

TopRecepty.cz

Karbanátek ze salámu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/poY1