Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampionová rychlá polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

28. 1. 2015 21:07

Suroviny

Porce: 4-porce

Nutriční hodnoty

Energie3 435 kJ / 821 kcal
Bílkoviny38,92 g
Tuky45,11 g
Vláknina40,00 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,39 g
Sacharidy44,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

17. 2. 2015 20:32

"dáme smažit žampiony"
No, možná by bylo vhodnější v rcp to prostřední slovo nahradit slůvkem "restovat"

(žampiony lze krááásně dělat i nasucho:yes: ale těžko říci, zda jde o pražení, restování či dušení;-)

tejaja tejaja

17. 2. 2015 19:22

mika59: Šmapiňóny zase ale nepustia toľko vody ako lesné huby, ale nebolo treba pridávať ani olej, ani podlievať. Za premiešavania sa to pekne osmažilo. ;-)

mika59 mika59

17. 2. 2015 19:07

tejaja: :yes:no přesně tak jsem to myslela,to přece není smažení:-))

tejaja tejaja

17. 2. 2015 19:01

Šampiňóny som podusila na masle ( bez problémov, huby pustia vodu ) a potom až použila vývar, smotanu a rozmixovala. ;-)

petra

1. 2. 2015 18:31

mika59: jestli chcete smažit na másle, tak tam přidejte trochu oleje

mika59 mika59

29. 1. 2015 16:46

no přece když se dusí něco másle tak to máslo není znehodnocené a žampiony pouští vodu ;-)

skotakmilan

29. 1. 2015 15:07

Dávat použité máslo do polevky se mi zda nevhodné jestli je připálené nebo ne už je znehodnocené smažením .Dala byste si je na krupičnou kaši tam taky dáte raděj čerstvé.

Simona Skolakova Simona Skolakova

29. 1. 2015 13:54

;-)já bych nejprve ty žampiony orestovala na másle;-)Dělám to tak,nic se nepřipaluje,přijde mi zbytečné restovat je na oleji a pak dávat máslo do vody.

mika59 mika59

28. 1. 2015 21:41

petra::-K

skotakmilan

28. 1. 2015 21:41

Máslo na smažení,, no nevím ale houby se dost dlouho smaží aby to máslo nepáchlo.

petra

28. 1. 2015 21:40

mika59: na másle se nesmaží, přepaluje se. jedině na přepuštěném másle - ghí

mika59 mika59

28. 1. 2015 21:37

aha a proč ne na tom másle?

skotakmilan

28. 1. 2015 21:35

No na čme smažit? Bu na teflonové pánvičce nebo bych zkusil raděj ten olej co je napsaný
v surovinách.;-)

mika59 mika59

28. 1. 2015 21:30

na čem ty žampiony smažit když máslo jde do vody:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žampionová polévka bez smetany žampionová polévka jak dlouho vařit žampiony recept na žampionovou polévku žampionová polévka od dámy evelinka zdravá žampionová polévka žampiony bez restování zapionova polevka zdrava jak smažit žampiony jak dlouho se smazi žampiony žampióny om zampionova polévka zdrava žampionová polévka recept zampionova polevka top recepty zampionova polevka bez smetany recept žampionová polévka top recept recept na rychlou polevku s žampiony top recepty zampionova polévka rychlé polévky jak dlouho vařit žampinovou na polévku

Suroviny: žampióny, masox hovězí, olej, máslo, smetana na vaření, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Žampionová rychlá polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jkJP