Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampionová rychlá polévka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

28. 1. 2015 20:07

Suroviny

Porce: 4-porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 435 kJ / 821 kcal
Bílkoviny38,92 g
Tuky45,11 g
Vláknina40,00 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,39 g
Sacharidy44,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino casino

17. 2. 2015 19:32

"dáme smažit žampiony"
No, možná by bylo vhodnější v rcp to prostřední slovo nahradit slůvkem "restovat"

(žampiony lze krááásně dělat i nasucho:yes: ale těžko říci, zda jde o pražení, restování či dušení;-)

tejaja tejaja

17. 2. 2015 18:22

mika59: Šmapiňóny zase ale nepustia toľko vody ako lesné huby, ale nebolo treba pridávať ani olej, ani podlievať. Za premiešavania sa to pekne osmažilo. ;-)

mika59 mika59

17. 2. 2015 18:07

tejaja: :yes:no přesně tak jsem to myslela,to přece není smažení:-))

tejaja tejaja

17. 2. 2015 18:01

Šampiňóny som podusila na masle ( bez problémov, huby pustia vodu ) a potom až použila vývar, smotanu a rozmixovala. ;-)

petra

1. 2. 2015 17:31

mika59: jestli chcete smažit na másle, tak tam přidejte trochu oleje

mika59 mika59

29. 1. 2015 15:46

no přece když se dusí něco másle tak to máslo není znehodnocené a žampiony pouští vodu ;-)

skotakmilan

29. 1. 2015 14:07

Dávat použité máslo do polevky se mi zda nevhodné jestli je připálené nebo ne už je znehodnocené smažením .Dala byste si je na krupičnou kaši tam taky dáte raděj čerstvé.

Simona Skolakova Simona Skolakova

29. 1. 2015 12:54

;-)já bych nejprve ty žampiony orestovala na másle;-)Dělám to tak,nic se nepřipaluje,přijde mi zbytečné restovat je na oleji a pak dávat máslo do vody.

mika59 mika59

28. 1. 2015 20:41

petra::-K

skotakmilan

28. 1. 2015 20:41

Máslo na smažení,, no nevím ale houby se dost dlouho smaží aby to máslo nepáchlo.

petra

28. 1. 2015 20:40

mika59: na másle se nesmaží, přepaluje se. jedině na přepuštěném másle - ghí

mika59 mika59

28. 1. 2015 20:37

aha a proč ne na tom másle?

skotakmilan

28. 1. 2015 20:35

No na čme smažit? Bu na teflonové pánvičce nebo bych zkusil raděj ten olej co je napsaný
v surovinách.;-)

mika59 mika59

28. 1. 2015 20:30

na čem ty žampiony smažit když máslo jde do vody:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: žampionová polévka bez smetany žampionová polévka jak dlouho vařit žampiony recept na žampionovou polévku žampionová polévka od dámy evelinka zdravá žampionová polévka žampiony bez restování zapionova polevka zdrava jak smažit žampiony jak dlouho se smazi žampiony žampióny om zampionova polévka zdrava žampionová polévka recept zampionova polevka top recepty zampionova polevka bez smetany recept žampionová polévka top recept recept na rychlou polevku s žampiony top recepty zampionova polévka rychlé polévky jak dlouho vařit žampinovou na polévku

Suroviny: žampióny, masox hovězí, olej, máslo, smetana na vaření, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Žampionová rychlá polévka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jkJP