Suroviny
Porce: podle velikosti porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 035 kJ / 1 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,77 g |
Tuky | 33,12 g |
Vláknina | 37,30 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 274 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 233,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločkový koláč s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3p0x
Moje poznámka
Vločkový koláč s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3p0x
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 11 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 35 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 43 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 54 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
vločkový koláč s tvarohem,
vločkový dort,
vločkový koláč,
vločkové pečení,
pečení s proteiny,
vločkový koláč s jablky a s jogurtem,
jogurtovo vločkový koláč,
vlockovy ovocny kolac,
vločkové koláče,
recept na vločkovy drobenkový,
vločkové koláčky,
vločkový koláč s jogurtem,
vločkové ovocné recepty,
rybízový koláč vločkový,
jak dlouho pect vlockovy kolac,
smetanovo vločkový koláč,
vlockovy kolac s jahodami,
recept na ovocny kolac z vlocek,
ovocny vlockovy kolac,
bílkovina s ovocem
Suroviny:
vločky,
voda,
jogurt bílý,
semínka slunečnicová,
oříšky,
protein,
med,
ovoce
Komentáře (11)
A v jaké formě by se měly bílkoviny přidávat?