Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 701 kJ / 2 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,29 g |
Tuky | 32,34 g |
Vláknina | 32,90 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 386 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 480,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločkový koláč v pomerančovém kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71LA
Moje poznámka
Vločkový koláč v pomerančovém kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71LA
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 34 minutami
Boží milosti
Přidáno před 12 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 22 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické palačinky
Coolbins před 31 minutami
Argentinská křídla
wimra před 53 minutami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 1 hodinou
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 8 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 9 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 10 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 10 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 12 hodinami
Tématické fráze:
pomerančový koláč,
vločkový dort,
dietní koláč,
dietni kolace,
vločkový korpus,
pomerančové želé,
pudinkový krém s jogurtem,
pomerančový koláč recept,
moučník z ovesných vloček,
dietní ovesný koláč,
annabel langbein recepty,
pomerančoví koláč,
koláč ovesné vločky,
recept-vločkový dort s jogurtovou citronovou polevou,
vločkový nápoj,
"vločkový dort",
mrkvovo vlockovy kolac,
volcek,
koláč s pomerančové kury,
dietni kolac z ovesných volček
Suroviny:
vločky ovesné,
cukr třtinový,
mouka hladká,
vejce,
kůra citronová,
mléko,
kakao,
prášek do pečiva,
mléko,
pudinkový prášek,
cukr vanilkový,
jogurt bílý,
džus pomerančový,
Komentáře (5)