Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 404 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,68 g |
Tuky | 5,63 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 287 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 10,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová pánev s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mM3
Moje poznámka
Zeleninová pánev s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mM3
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 12 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 14 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 6 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 6 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 7 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 8 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 9 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 9 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 10 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 10 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 11 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 11 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnová směs s kuřecími prsíčky,
zeleninové ragu s kuřecím kuřecím masem,
dobra zeleninova panev,
bramborová pánev s kuřecím masem,
recepty na panev z kuřecího masa,
recepz na zeleninovou pánev s kuřecím masem,
recept na pánev s kuřecím,
brokolice se zeleninou a kurecim masem
Suroviny:
maso kuřecí,
kapie červená,
paprika čerstvá žlutá,
brokolice,
pórek,
kukuřice sterilovaná,
hrášek sterilovaný,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (2)