Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 131 kJ / 509 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,95 g |
| Tuky | 3,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bagetu nakrájíme šikmo na větší kolečka.
Krok 2: Kuřecí prsa nakrájíme a rozklepeme na tenké medailonky. Osolíme přidáme trochu drceného pepře provensálské koření a česnek.
Krok 3: Rychle restujeme na malém množství oleje na pánvi.
Krok 4: Broskve nakrájíme na plátky a nejdříve na sucho z obou stran opečeme na pánvi, poté zalijeme červeným vínem a podusíme. Broskve by měly mít konzistenci podobnou houbám.
Krok 5: Bagetky potřeme dle chuti francouzským dresingem, klademe kuřecí medailonky a nato broskve na víně. Můžeme dozdobit čerstvou bazalkou.
Zveřejněno 14. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské bagetové chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRqg
Moje poznámka
Francouzské bagetové chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRqg
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 21 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 9 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 9 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 10 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 10 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 12 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 14 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 16 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 16 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 16 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 17 hodinami
Tématické fráze:
francouzské předkrmy,
francouzský předkrm,
bagetove chutovky,
francouzké předkrmy,
kureci prsa na francouzsky zpusob,
francouzské chlebíček,
francouzský olivový chlebíček recept,
bagetove dresinky,
francouzská pomazánka na chlebíčky,
francouzskýpředkrm,
bagetove dresinky recept,
předkrmyfrancouzské,
předkrm francouzský,
bagetove pomazánky recepty,
francouzské chutovky,
provensalsky chlebicek,
bagetky na sucho
Suroviny:
bageta,
prsa kuřecí,
broskve,
víno červené,
francouzský dresing,
olej,
sůl,
pepř drcený,
koření provensálské,
česnek sušený
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.