Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 131 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,95 g |
Tuky | 3,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bagetu nakrájíme šikmo na větší kolečka.
Krok 2: Kuřecí prsa nakrájíme a rozklepeme na tenké medailonky. Osolíme přidáme trochu drceného pepře provensálské koření a česnek.
Krok 3: Rychle restujeme na malém množství oleje na pánvi.
Krok 4: Broskve nakrájíme na plátky a nejdříve na sucho z obou stran opečeme na pánvi, poté zalijeme červeným vínem a podusíme. Broskve by měly mít konzistenci podobnou houbám.
Krok 5: Bagetky potřeme dle chuti francouzským dresingem, klademe kuřecí medailonky a nato broskve na víně. Můžeme dozdobit čerstvou bazalkou.
Zveřejněno 14. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské bagetové chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRqg
Moje poznámka
Francouzské bagetové chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRqg
Nejnovější recepty
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Meruňkové knedlíky plňěné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 12 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 14 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 14 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízová marmeláda do 10 minut
douver před 1 hodinou
Cuketová topinková směs
douver před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 11 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 11 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 11 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 13 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 13 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 13 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 13 hodinami
Tématické fráze:
francouzské předkrmy,
francouzský předkrm,
bagetove chutovky,
francouzké předkrmy,
kureci prsa na francouzsky zpusob,
francouzské chlebíček,
francouzský olivový chlebíček recept,
bagetove dresinky,
francouzská pomazánka na chlebíčky,
francouzskýpředkrm,
bagetove dresinky recept,
předkrmyfrancouzské,
předkrm francouzský,
bagetove pomazánky recepty,
francouzské chutovky,
provensalsky chlebicek,
bagetky na sucho
Suroviny:
bageta,
prsa kuřecí,
broskve,
víno červené,
francouzský dresing,
olej,
sůl,
pepř drcený,
koření provensálské,
česnek sušený
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.