Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 131 kJ / 509 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,95 g |
| Tuky | 3,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bagetu nakrájíme šikmo na větší kolečka.
Krok 2: Kuřecí prsa nakrájíme a rozklepeme na tenké medailonky. Osolíme přidáme trochu drceného pepře provensálské koření a česnek.
Krok 3: Rychle restujeme na malém množství oleje na pánvi.
Krok 4: Broskve nakrájíme na plátky a nejdříve na sucho z obou stran opečeme na pánvi, poté zalijeme červeným vínem a podusíme. Broskve by měly mít konzistenci podobnou houbám.
Krok 5: Bagetky potřeme dle chuti francouzským dresingem, klademe kuřecí medailonky a nato broskve na víně. Můžeme dozdobit čerstvou bazalkou.
Zveřejněno 14. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské bagetové chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRqg
Moje poznámka
Francouzské bagetové chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRqg
Nejnovější recepty
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové v arašídové omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová roláda plněná houbami
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory s krkovičkou a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Opečená vinná klobása
Přidáno před 6 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s jablečnou nádivkou
Kristinaaa před 47 minutami
Kuskus - základní příprava
Maestra před 52 minutami
Americké čokoládové cookies
Ajda007 před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
Dana123 před 2 hodinami
Knedlíky se slaninou
Wikki před 2 hodinami
Zavářka do polévky - žížalky vnučky Verunky
Surmei před 2 hodinami
Rajská polévka III
malaneta před 2 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
arabam před 4 hodinami
Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
magdalenka před 4 hodinami
Bramborový tatarák
magdalenka před 4 hodinami
Tématické fráze:
francouzské předkrmy,
francouzský předkrm,
bagetove chutovky,
francouzké předkrmy,
kureci prsa na francouzsky zpusob,
francouzské chlebíček,
francouzský olivový chlebíček recept,
bagetove dresinky,
francouzská pomazánka na chlebíčky,
francouzskýpředkrm,
bagetove dresinky recept,
předkrmyfrancouzské,
předkrm francouzský,
bagetove pomazánky recepty,
francouzské chutovky,
provensalsky chlebicek,
bagetky na sucho
Suroviny:
bageta,
prsa kuřecí,
broskve,
víno červené,
francouzský dresing,
olej,
sůl,
pepř drcený,
koření provensálské,
česnek sušený
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.