Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 344 kJ / 82 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,82 g |
| Tuky | 0,44 g |
| Vláknina | 8,46 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,97 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí čtvrtky omyjeme, osolíme a lehounce opepříme, vložíme do kastrolu nebo pekáčku s pokličkou. Z pomeranče i citronu lehce ostrouháme kůru, obojí důkladně oloupeme a nastrouhanou kůru i dužinu vložíme ke kuřecímu masu, přidáme 3 hřebíčky a 3 kuličky nového koření.
Krok 2: Velmi lehce podlijeme (cca 2 dl vody) přiklopíme a pod poklicí pečeme v troubě při 180°C asi 75 minut. Na dalších 15 minut poklici sundáme a stáhneme na vypečení šťávy a kůrčičku asi na 170°C.
Zveřejněno 21. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře s pomerančovou vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoE5
Moje poznámka
Kuře s pomerančovou vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoE5
Nejnovější recepty
Kulajda podle maminky
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninový kuskus s kuřecími medailonky
Přidáno před 9 hodinami
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťky na paprice - maďarský pacalpörkölt
magdalenka před 7 hodinami
Dršťky na paprice
magdalenka před 7 hodinami
Okurkový salát
magdalenka před 7 hodinami
Domácí nudle a flíčky
magdalenka před 7 hodinami
Česnečka se sýrem
magdalenka před 7 hodinami
Červená řepa v těstíčku
Endy2011 před 7 hodinami
Fazolová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Tataráček
magdalenka před 7 hodinami
Beskydský bigos
magdalenka před 7 hodinami
Rychlé nudlové těsto
magdalenka před 7 hodinami
Tématické fráze:
kure s kapustou a pomeranče,
kuře na pomerančích francie,
dušené kuře s citrusy a olivami,
dušené kuře s citrusy a olivami
Suroviny:
cuketa,
kapusta,
cibulka zelená,
cibule červená,
česnek,
kurkuma,
zázvor,
chilli paprika čerstvá,
koření nové koření mleté,
smetana ke šlehání,
sůl,
olej olivový,
klobása
Komentáře (7)