Kandovaná pomerančová kůra (bez mezokarpu)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 255 kJ / 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kandovaná pomerančová kůra (bez mezokarpu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4E
Moje poznámka
Kandovaná pomerančová kůra (bez mezokarpu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4E
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 19 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno 19. 6. 2025 10:01
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klobásy se zelím
pavelcicha před 40 minutami
Salát s cottage
SenBri před 1 hodinou
Roládky na špejli
anicka1 před 1 hodinou
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 3 hodinami
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 3 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 7 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 14 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 15 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 15 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 16 hodinami
Tématické fráze:
výroba kandované pomerančové kůry,
jak vyrobit kandované ovoce,
kandovaná pomerančová kůra,
výroba kandované kůry,
výroba kandované kůry,
jak vyrobit kandovanou pomerančovou kůru,
kandované pomerančové kůry,
výroba pomerančove kandovane kury,
kandovaná kůra,
výroba kandovaného ovoce,
jak vyrobit kandovany pomeranc,
výroba kandovaného pomerančová kura,
výroba kanované kůry,
z pomerancove kury,
navod na kandovanou kuru,
jak se dela kandovana pomerancova kura,
jak se dělá pomerančová kůra,
kandovany pomeranc vyroba,
kandovaná pomerančová kůra recepty,
jak pripravit kandovanou pomerančovou kuru
Suroviny:
pomeranče,
cukr krystal,
voda
Komentáře (5)
Teď když znovu čtu váš komentář tak mě udivuje že ji nejdříve uvaříte a pak usušíte. Kůra mi jednou uschla když se nepovedla tak byla asi po týdnu suchá. Nejspíš jsem tam dal málo cukru. Když vyschne tak je tak tvrdá že se nedá vůbec jíst a je to na vyhození. Taky jsem si uvědomil, že píšete, že to vaříte opakovaně. Já vařím jen jednou nejlépe kolem 35-45 minut. Propíchám a nechám 24 ještě nasát vodu a pak to vařím. Jen jednou. Je to dost měkké, pohoda.
PS: Protože v této dávce byla hořká kůra, tak kaše z mezokarpu co zbyla byla poněkud nahořklá. Škoda. Ta minulá byla fakt výborná a dá se to použít místo medu.