Kandované nebo sušené ovoce v čokoládě
Suroviny
Porce: hodně
Nutriční hodnoty
Energie | 104 kJ / 25 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 1,08 g |
Vláknina | 1,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
S výsledkem jsem spokojený. Chutná to velice dobře. Je to jen jeden druh ovoce, ale stejným způsobem obaluji i další druhy sušeného ovoce včetně arašidů a vytvářím z toho směs. Postup není tak složitý jak je to tu popsané jen je třeba znát správnou teplotu obou směsí a pracovat rychle.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2016 17:50
První směs kterou jsem dělal:
z každého sáčku Poex (100-150g) jsem vzal polovinu surovin. To jsem smíchal. Na jednu vrstvu jsem použil jednu čokoládu + kakao + suš. mléko. Dělat to všechno pinzetou by se vám nejspíš nechtělo. Arašidy dělám zvlášť v porcelánové míse, jinak ostatní smíchám dohromady do velké mísy a dělám to najednou. Je to určitě rychlejší to dělat více najednou.
A skrytá výhoda této čokoládové směsi? Sami si určujete kolik toho sníte. Je to na odvykačku od sladkého. Ze začátku jsem si dával (k jídlu) 3 lžíce, pak 2 lžíce a nakonec jen jednu lžíci denně a to mi stačí. Takže mísa mi vystačí na měsíc a mám to schované ve větší krabičce.
9. 1. 2016 17:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 1 sekundou
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Janasmo uvařila před 3 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 6 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 13 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 57 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Kandované ovoce má ve svátečním pečivu významnou roli. V jakých pochoutkách nesmí chybět?
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: kandovaný pomeranč kandovaný pomeranč recept kandovaný pomeranč v čokoládě kandované pomeranče recept sušené ovoce v čokoládě recept kandování višní sušené ovoce v čokoládě kandované pomeranče recept na kandovaný pomeranč kandovane pomerance v cokolade jak kandovat ovoce kandovani broskví recepty kandování ovoce kandované ovoce v akci recept kandovaný pomeranč kandované ovoce - postup směs sušeného ovoce s čokoládou sušené pomeranče v čokoládě kandování ovoce recept top recepty kandovaný pomeranč
Suroviny: čokoláda, mléko polotučné, kakao, kůra pomerančová kandovaná
Kandované nebo sušené ovoce v čokoládě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgoO
2 názory