Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 680 kJ / 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,68 g |
Tuky | 22,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 659 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso smícháme s vejcem, solí, kmínem a majoránkou. Tvoříme koule, které plníme žampiónem a sušenými rajčaty. Obalíme v trojobalu, poklademe na plech vyložený pečícím papírem a dáme do trouby. Pečeme až jsou koule pěkně zlatavé.
Zveřejněno 28. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné hovězí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80k5
Moje poznámka
Plněné hovězí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80k5
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 5 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 5 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 10 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 11 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
JakubM před 46 minutami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 1 hodinou
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Kupczyk před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Estermik před 1 hodinou
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Adeliss před 2 hodinami
Granko - tvarohové řezy
veru.h. před 2 hodinami
Květáková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno - makový dezert
Moanka před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 5 hodinami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovezi koule,
obalene hovězí koule,
hovezi koule vejce,
recepty hovězí koule,
hovězí koule priprava,
hovězí koule recepty,
skotské koule recept,
pštrosí
Suroviny:
maso hovězí mleté,
vejce,
sůl,
kmín drcený,
majoránka,
rajče sušené v oleji,
žampióny,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka
Komentáře (1)