Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 209 kJ / 50 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,27 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rajčata nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy.
Krok 2: Přidáme v rukách najemno natrhanou bazalku, se solí rozetřený česnek a olivový olej.
Krok 3: Poté nakrájíme na kolečka ciabattu a zlehka orestujem dozlatova z obou stran na olivovém oleji.
Krok 4: Položíme na talířek a pokledeme rajčatovou směsí, nahoru zlehka položíme ruličku parmské šunky a ozdobíme hoblinkou parmazánu.
Zveřejněno 31. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské bruschette
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3E5r
Moje poznámka
Italské bruschette
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3E5r
Nejnovější recepty
Králičí stehna z Křižanovského polesí
Přidáno před 55 minutami
Snídaňové slané muffiny s cottage
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové medailonky z panenky na česneku
Přidáno před 20 hodinami
Myslivcova játra
Přidáno před 20 hodinami
Bakoňské vepřové karé
Přidáno před 21 hodinami
Pečené koleno na pivu v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kakaová buchta
Ajkad před 14 sekundami
Špagety ala carbonara
Ajkad před 8 minutami
Placičky ze surimi, vloček a špenátu
janpoho před 14 minutami
Dušená mrkev
poirotka před 27 minutami
Univerzální recept na hrnkovou buchtu
Theodora před 1 hodinou
Nejchutnější rafaelo řezy
Petulice před 1 hodinou
Dršťková polévka z předvařených drštěk
Gustavo před 1 hodinou
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
highland125 před 1 hodinou
Krůtí roštěná
Gustavo před 1 hodinou
Tématické fráze:
bruschette,
pravá italská ciabatta recept,
italská bruschetta,
jak upéct bruschettu,
italská bruschetta recept,
bruschette recept,
bruschetky,
recept na bruschettu,
prava italska bruschetta,
bruschete,
italské recepty,
jak udělat bruschetu,
jak upéct bruschetu,
brunschete,
bruschetta italský recept,
chudak ten kdo se nikdy nezblazni,
bruschette s rajčaty,
foneticky - brusccheta,
jak udělat bruschettu,
jak si udelat bruschetky
Suroviny:
rajče,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
česnek,
ciabatta,
pršut,
parmazán,
sůl
Komentáře (22)