Italské bruschette

Předkrmy Doba přípravy: 15 minut 22 názorů

Předkrmy Doba přípravy: 15 minut 22 názorů

Suroviny 4 porce

2 větší rajčata
10 lístků česrtvé bazalky
olivový olej
1 stroužek česneku
2 ciabatty (nebo jiný italský chléb)
pršuto (parmská šunka)
hoblinka Parmazánu (nemusí být)
špetka soli

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy.

  2. Přidáme v rukách najemno natrhanou bazalku, se solí rozetřený česnek a olivový olej.

  3. Poté nakrájíme na kolečka ciabattu a zlehka orestujem dozlatova z obou stran na olivovém oleji.

  4. Položíme na talířek a pokledeme rajčatovou směsí, nahoru zlehka položíme ruličku parmské šunky a ozdobíme hoblinkou parmazánu.

Komentáře k receptu Italské bruschette

  • janatka janatka

    Ciabattu mám domácí.Musela jsem už ochutnat,je to skvělé,mám připraveno na odpolední návštěvu;-):yes:

    Odpovědět

  • Miquel Miquel

  • Veronika09 Veronika09(autor receptu)

    Panebože, to nemyslíte vážně? Pokud se to někomu nelíbí, ok. Stačilo říct, příště dám fotky své. Moc lidí dělá recepty různě, když hledám recept já, podívám se na několik stejných a vyberu si, co mi nejvíce vyhovuje. Myslela jsem, že je tohle stránka o receptech a né facebook a vybíjení mindráků.

    Odpovědět

  • alena.h alena.h(neregistrovaný)

    ambrozinka:tak to nebylo myšlené. vyjádřila jsi ve své podstatě podporu a benevolenci tomu, jak se autorka receptu prezentovala.
    je jedno, zda je někdo ve fotografování obratnější, či slabší a nebo třeba nemá po technické stránce možnost vytvořit kvalitnější fotodokumentaci jídla. podstat je v přece v autorství. i mě vadí opakované recepty, kde se autor ohání tím, že jeho recept je trochu jiný, poněvadž v něm je přidána třeba petržel a nebo nedán kmín a podobně. Uvolnilo se to zde trochu více, jen poněkud ku škodě těchto jinak sympatických stránek.
    Verča není chudák, jenž musel smazat snímek. Recepet na bruschettu je tu několikrát a i se snímky. Třeba jí to poučí a napříště zadá recept s vlastní fotodokumentací a hlavně recept, který se zde neopakuje.

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    ambrozinka: díky za pochvalu;-) ale v tomto případě nejde o nadhled, ale o již dříve zmiňované dodržování pravidel;-)
    já jsem to nemyslela zle, to mi věřte.. já nejsem z těch, co by vyvolávaly konflikty:-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    ambrozinka: myslím, že keby si niekde na nejakom webe objavila svoju ukradnutú fotku, tiež by si nebola nadšená...

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    ambrozinka: Fotku jsem smazala já, sem a ani na jiné weby o vaření se prostě cizí fotky nedávají - AUTORSKÉ PRÁVO VIZ CITACI V MÉM KOMENTÍKU NÍŽE NEBO NA KONCI TÉTO STRÁNKY
    Navíc v podobných jsou přidány podobné recepty s VLASTNÍMI FOTKAMI takže si každý představu může udělat

    Odpovědět

  • ambrozinka ambrozinka

    alena.h: Nemyslím si, že bych ke zkaženosti těchto stránek přispívala. Moje pouhé čtyři recepty, které jsem zde uveřejnila jsou doplněné o krásou neoplývající fotografie z mobilu (neboť jsem neměla jinou možnost) nicméně jsou mé vlastní. Jediné co mi vadí je, když někdo sem přidává recept, který je zde už x-krát (což se netýká tohoto) a když ostatní začnou recept urážlivě kritizovat a řeší s prominutím kraviny. Ale k tomu už jsem se vyjadřovala tady v diskuzi.. Chudák Veronika kvůli Vám musela fotku smazat a teď si může kdo chce jak chce jen představovat, jak ty bruschetky asi vypadají.. Doufám, že tím všem policajtkám tady dopřála klid na duši a více volného času, který nemusí trávit prohledáváním internetu.:yes: Nic proti Vám Rebeko, Vaše recepty jsou super a fotky krásné, ale možná si přiděláváte zbytečné starosti.. chce to trošku nadhledu.;-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Jája: maris odpověděla už o něco níže: A když zaroluješ úplně dolů, tak tam jsou taktéž slova, o kterých se maris zmiňuje:

    "Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno."

    A do obsahu stránek patří i fotografie. Taktéž krásný den.

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Jája: no, tolik práce najít zkopírovanou fotku to zase nedalo;-) ale víc práce dá vložit a nafotit recept, ale o tom Vy asi nic nevíte, že;-):-? a to víc máte času kritizovat někoho, kdo se tu snaží udržet daná pravidla.. krásný den:-K

    Odpovědět

  • Jája Jája(neregistrovaná)

    To jo, vypadá že uživatelky tu mají moře času a dávají si tu práci ještě prohledat celej internet aby našly jestli nějaká fotka nahodou neni stejná jako jinde...trapný...ale na druhou stranu, taky bych chtěla mít takový starosati..radši si běžte užívat života , je krásně, a neřeště takový hlouposti...

    Odpovědět

  • alena.h alena.h(neregistrovaný)

    Veronika09: recept je fajn, chutné italské svěžující jídlo, ale už po několikáté! kdyby jsi si dala snahu se podívat, zda už tu něco podobného není. takže tvůj dovětek o fotce pro naší představu je o ničem, když už je to tu po X-té.

    Odpovědět

  • alena.h alena.h(neregistrovaný)

    ambrozinka:díky takovým jako ty, se z těhle stránek stalo to, co z nich momentáně je. každý si tu robí co chce, jak chce. nerespektuje nic. tyhle recepty už díky tomu ztratily jiskru. holky se jen snaží udržet to, co zbylo. tak se trošku zamysli, ty demokratko!

    Odpovědět

  • senky senky

    ambrozinka:ono ani tak nejde o nějaké zbláznění se, ale o dodržování pravidel, víš:-?:-!

    Odpovědět

  • maris maris

    ambrozinka: nikdo se z toho nezblázní, ale na fotky se vztahuje autorský zákon a jejich kopírování - zveřejňování bez souhlasu autora je zakázané.

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: bruschette pravá italská ciabatta recept italská bruschetta jak upéct bruschettu italská bruschetta recept bruschette recept bruschetky recept na bruschettu prava italska bruschetta bruschete italské recepty jak udělat bruschetu jak upéct bruschetu brunschete bruschetta italský recept chudak ten kdo se nikdy nezblazni bruschette s rajčaty foneticky - brusccheta jak udělat bruschettu jak si udelat bruschetky