Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 384 kJ / 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,16 g |
Tuky | 10,48 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 40,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jx8K
Moje poznámka
Cizrnové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jx8K
Nejnovější recepty
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 5 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 14 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
Kajkajak před 22 minutami
Podmáslová buchta s jahodami a křupavou drobenkou
Ivicivi před 1 hodinou
Grilované krevety
Fitulka před 2 hodinami
Smažený sýr "bez smažení"
Fitulka před 2 hodinami
Masové koule na žampionech
Fitulka před 2 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Standby před 3 hodinami
Žampiónová polévka
Janysekm před 4 hodinami
Jednoduché langoše
PetrZappa před 5 hodinami
Květákové placičky
TondaJ před 5 hodinami
Bílkový chlebíček
stefi.f47 před 6 hodinami
Tématické fráze:
livance z cizrnove mouky,
cizrna recepty,
lívance recept,
recepty z cizrny,
zdravé lívance z cizrné mouky,
cizirnove lívance,
cizrnove livanecky,
recepty lívance,
cizrnove testicko,
cirnove lívance,
cizrnové líbance,
livance z cizrnove bez mouky,
kaše z cizrny z s bananem,
recept na lívance,
bezlepkove recepty z cizrne mouky,
cizrna recepty kaše z cizrnove špaldové mouky,
ciznove lívance,
lívance s cizrnou mouky,
cizrna recept,
cizrnové lívance slané
Suroviny:
cizrna,
banán,
vejce,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (2)