Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 156 kJ / 515 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,09 g |
| Tuky | 27,43 g |
| Vláknina | 15,45 g |
| Cholesterol | 48 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,12 g |
| Sacharidy | 46,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pražma s citrony a hráškovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Epxg
Moje poznámka
Pražma s citrony a hráškovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Epxg
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
pražma na pánvi,
pražma zlatá recepty,
www recept pražma na citronu,
pražma zlata v panvi,
filátka z pražmy recept,
pražma zlatá na pánvi,
pražma naa na pánvi,
recept na pražmu královskou,
pražma na soli,
filé z pražmy,
citronove pyré,
pražma doba pečení,
pražma zlatá recept,
pražma recepty,
pražma na pánvi,
halibut s hráškové pyré,
prazma citron recept,
pečené rybí filé, hráškové pyré,
filátka z pražmy královské recept,
filé z pražmy hráškové pyré
Suroviny:
pražma,
olej olivový,
citron bio,
sůl,
hrášek mražený,
máslo,
cibule šalotka,
smetana 33%,
sůl,
karotka,
máslo,
med,
pepř mletý,
sůl,
vločková sůl
Komentáře (7)