Hrášková kaše à la pyré

Suroviny

1 velká plechovka sterilovaného hrášku (použila jsem Bonduelle - 850 ml)
1 cibule
3 špetky majoránky
půl lžíce sušeného česneku
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli pokrájet na jemno, hodit na rozpálený olej a k tomu majoránku, aby v oleji pustila co nejvíc aroma.

  2. Přecedit hrášek, ale nálev ponechat. Na sklovatou cibuli dát hrášek, posolit, přidat sušený česnek a pořádně při míchání prohřát. Dolít nálevem a ponorným mixérem a rozmixovat na pyré. Ještě chvilinku povařit a servírujeme s buřtíkem, uzeným, vajíčkem s cibulkou, s okurkou...

Komentáře k receptu Hrášková kaše à la pyré

Předchozí 1 2

Tématické fráze: hráškové pyré hrachova kase z mrazeneho hrasku hrachove pyre hrachová kaše z čerstvého hrášku hráškové pyré pohlreich recept na hrachove pyre hrachová kaše ze sterilovaného hrášku hrachová kaše ze zeleného hrášku hrachová kaše podle pohlreicha hrachové piré hrachová kaše ze zmrazeného hrášku hraškove piré hrachová kaše z konzervy recept na hráškovou kaši hrachová kaše z plechovky hrachová kaše ze zmrazeného hrachu hrachová kaše z mrazeného hrašku recept hrachová kaše z mraženého hrachu hrachové pyré recept mražený hrášek kaše