Suroviny
Porce: 3 lahve
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 169 kJ / 4 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,75 g |
| Tuky | 5,00 g |
| Vláknina | 28,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 85 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 051,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťáva z černého bezu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9N6
Moje poznámka
Šťáva z černého bezu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9N6
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky
MirkaHr před 42 minutami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 9 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 9 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 11 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 12 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 15 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 15 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 15 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 15 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 16 hodinami
Tématické fráze:
šťáva z černého bezu,
černý bez,
šťáva z černého bezu recept,
černý bez štava,
štává z bezu,
nejlepsi stava z cerneho bezu,
šťáva z květů černého bezu,
bezinková šťáva nevařená,
stava s cerneho bezu,
šťáva černý bez,
štava z černého,
marmeláda z květů černého bezu,
černý bez recepty,
recept šťáva z černého bezu,
recept na stavu z cerneho bezu,
černý bez šťáva recept,
černýbez,
stává z černýho bezu,
jak se dělá stává z černého bezu,
recept na šťávu z bezu
Suroviny:
květy černého bezu,
cukr třtinový,
voda,
citron
Komentáře (2)