Játra z divočáka po myslivecku

Suroviny 4 porce

400 g jater z divočáka
200 g cibule
1 lžíce sádla
mletý pepř
jalovec
2 lžíce hladké mouky
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Játra omyjeme a nakrájíme na kostky. Posypeme mletým pepřem a nadrceným jalovcem a necháme hodinu odležet.
    Na sádle osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky a potom přidáme játra, která také osmahneme, podlijeme vodou a dusíme asi 1 hodinu.

  2. Nakonec zaprášíme moukou a řádně provaříme. Solíme těsně před dokončením.

  3. Hotová játra podáváme s dušenou rýží.

Komentáře k receptu Játra z divočáka po myslivecku

Tématické fráze: játra po myslivecku kanci jatra dušená játra z divočáka játra z divočáka na cibulce játra z divočáka-recept restovaná játra z divočáka játra z divicaka recepty z jater divočáka játra na divoko kanci jatra recept recepty z divočáka sádlo z divočáka pečený divočák po myslivecku jatra na cibulce z divocaka příprava játer z divočáka játra na na divoko játra z divcaka jatra recept guláš z jater divočáka recept recept co s játry z kance