Škvarkový plundrový závin s hruškovo – perníkovou náplní
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 896 kJ / 2 843 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,23 g |
Tuky | 112,80 g |
Vláknina | 18,56 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 376,53 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 12. 2016 11:16
Jojój!!! Tak to nemá chybu
21. 12. 2016 18:58
Mě by chutnala ta náplň. Hrušková povidla upřednostňuji (chuťově) před švestkovými.
21. 12. 2016 14:14
mysulka: budu ráda, když vyzkoušíš, Leni...až po vánocích znovu přijde chuť na sladké.
21. 12. 2016 14:05
Super
21. 12. 2016 13:27
sabipupp: děkuji
21. 12. 2016 13:10
vypada lahodněkrásná práce
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 8 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 18 minutami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 2 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 3 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 4 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 5 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Jste milovníci tradičního zlatavého pokladu českých kuchyní? Ze škvarků se dá připravit pomazánka, chléb i sladké koláčky
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Další recepty
Tématické fráze: škvarkový závin perníkový závin
Suroviny: voda, olej, cukr, sůl, mouka hladká, mouka celozrnná, droždí, škvarky, povidla hrušková, šťáva citronová, perníčky, ořechy mleté
Škvarkový plundrový závin s hruškovo – perníkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWwr
6 názorů