Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 091 kJ / 1 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,63 g |
Tuky | 53,68 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 8,48 g |
Sacharidy | 248,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve vodě rozpustíme cukr a droždí, přidáme všechny ostatní suroviny a uhněteme těsto, které necháme vykynout.
Krok 2: Vykynuté těsto propracujeme, vyválíme, potřeme vejcem a nakrájíme na proužky, které přeneseme na plech – pokud máme, můžeme uložit příčně na bagetový plech (a tak upečeme hrbaté tyčky).
Krok 3: Po nakynutí posypeme semínky nebo i hrubou solí a upečeme ve vyhřáté troubě (200°C).
Zveřejněno 29. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrbaté tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMmr
Moje poznámka
Hrbaté tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vMmr
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 2 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 10 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 10 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 54 minutami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 2 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 3 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 3 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 4 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 4 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 4 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 4 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
JakubM před 5 hodinami
Tématické fráze:
tyčky z taveného sýra,
slané tyčky z taveného sýra,
tyčky z taveného sýra recepty,
bagetoví plech
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí čerstvé,
sýr tavený,
olej,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (4)