Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 730 kJ / 1 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,04 g |
Tuky | 114,40 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 411 mg |
Sodík | 4,37 g |
Sůl | 8,82 g |
Sacharidy | 7,72 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny druhy sýrů nahrubo nastrouháme, přidáme omytou nastrouhanou bílou papriku zbavenou jádřinců, nastrouhanou uzeninu, nastrouhaná uvařená vejce a nakrájenou salátovou okurku.
Krok 2: Přidáme lučinu, jogurt, hořčici, sůl a pepř.
Krok 3: Vše dobře promícháme a dáme na hodinu do chladu.
Zveřejněno 1. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z natural tofu, gorgonzoly a camembertu s okurkou a jogurtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7xzO
Moje poznámka
Salát z natural tofu, gorgonzoly a camembertu s okurkou a jogurtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7xzO
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 1 minutou
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 12 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 59 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
camembert salát recept,
salat gorgonzola,
Majolka® z tofu,
okurka,rajský,Majolka®,česnek,cibule,sýr
Suroviny:
gorgonzola,
tofu natural,
sýr camembert,
jogurt bílý,
hořčice dijonská,
salám měkký,
paprika čerstvá bílá,
pepř,
majolka,
salát
Komentáře (2)