Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 358 kJ / 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,19 g |
Tuky | 22,85 g |
Vláknina | 9,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omyté cukety nakrájíme na půlkolečka, papriku a cibuli na proužky, česnek na plátky. Na oleji zpěníme cibuli a kmín a nakonec přidáme česnek.
Krok 2: Vsypeme zeleninu a dusíme za občasného promíchávání asi 8-10 minut. Cuketa musí zůstat křupavá. Podle potřeby můžeme malinko podlít vodou. Podáváme teplé, ale i studené jako přílohu nebo samostatný pokrm, jako salát.
Zveřejněno 15. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přílohová cuketa na česneku a kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WERo
Moje poznámka
Přílohová cuketa na česneku a kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WERo
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
přílohova cuketa,
cuketa na kmíně,
cuketa přílohová,
recepty cuketa na kmíně,
tecept přílohová cuketa,
cuketa kmín
Suroviny:
cuketa,
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
kmín celý,
olej,
sůl,
bylinky
Komentáře (5)