Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 060 kJ / 1 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,68 g |
Tuky | 27,01 g |
Vláknina | 57,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 140,44 g |
Postup přípravy
Medzitým prekrájame listy a vhodíme do vriacej vody k stonkám. Necháme len zavädnúť, nevaríme viac, potom scedíme. Takto si uchová krásnu zelenú farbu. Krok 3: Do oleja pretlačíme cesnak. Zmiešame uvarenú šošovicu s mangoldom, pridáme ochutený olej, korenie, príp. dosolíme.
Zveřejněno 17. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočka s mangoldem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pm1
Moje poznámka
Čočka s mangoldem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pm1
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 18 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 18 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 7 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 8 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 8 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 8 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 8 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 8 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 9 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 10 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 10 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 11 hodinami
Tématické fráze:
čočka s mangoldem,
čočka s mangolem,
mangold recept,
čočkou s mangoldem,
recepty čočka mangold
Suroviny:
čočka,
bobkový list,
sůl,
listy mangoldu,
olej olivový,
česnek,
pepř
Komentáře (3)