Mangold v jogurtu s česnekem

cathleen Kuchařka: cathleen

Saláty 1 názor

Suroviny

mangoldové listy
bílý jogurt
sůl
mletý pepř
olivový olej
česnek
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Mangoldové listy opláchneme, odřízneme od řapíků (ty využijeme jinde) a pokrájíme na tenké proužky.

  2. Vhodíme je do osolené vody, povaříme necelé 2 minuty, vytáhneme a scedíme.

  3. V misce rozmícháme bílý jogurt s rozetřeným česnekem a pepřem, vmícháme vychladlé, povařené listy, dosolíme podle chuti a dáme vychladit do lednice.

  4. Před podáváním pokapeme olivovým olejem, podáváme s bílým pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Mangold v jogurtu s česnekem

  • Mmelinda Mmelinda

    ......mňamózní....hezký salátek......dělávám se zakysanou smetanou nebo řeckým jogurtem.

    Odpovědět

Tématické fráze: mangold recepty recepty mangold mangold recept recepty z mangoldu mangold jogurtový salát s mangoldem mangold sjogurtem