Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 821 kJ / 3 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,18 g |
Tuky | 137,71 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 843 mg |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 373,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Měsíční krajina" dort nebo řezy (nejen) z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4j11
Moje poznámka
"Měsíční krajina" dort nebo řezy (nejen) z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4j11
Nejnovější recepty
Kuřecí špenátová roláda s tarhoňou
Přidáno před 5 hodinami
Krémová tarhoňa s tuňákem a cottage sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové cheesecake řezy
Přidáno před 17 hodinami
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno 9. 6. 2025 17:01
Karamelová kaše s jahodami
Přidáno 9. 6. 2025 14:03
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno 9. 6. 2025 12:21
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovice s gulášovou šťávou
Aknytsirk před 4 hodinami
Jahodový džem
danakejklickova88 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ryskova7 před 5 hodinami
Koprová omáčka
Obcasna_kucharka před 7 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Edibara před 8 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Michaelka93 před 12 hodinami
Tvarohové koblížky (rychlé a chutné)
Kacenecka před 13 hodinami
Holandské řízky
Ala17 před 13 hodinami
Čína od Ajveny
Buba48 před 16 hodinami
Babiččiny kedlubny na smetaně
nespokojenost před 16 hodinami
Tématické fráze:
navod na peceni dortu v remosce,
remoska recepty,
dezert mesicni krajina,
řezy v remosce,
dobry rezy v remosce,
řezy do remosky,
moučník měsíční krajina,
rezy z remosky,
recepty z remosky,
recepty do remosky,
dort z remosky,
rychly moucnik,
pečená měsíční krajina,
recept na dort z remosky
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
olej,
voda,
prášek do pečiva,
mouka polohrubá,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr krupice,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
Komentáře (3)