Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína od Ajveny

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava)

18. 4. 2013 09:30

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 602 kJ / 1 100 kcal
Bílkoviny235,03 g
Tuky10,58 g
Vláknina4,83 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 3,64 g
Sůl9,19 g
Sacharidy14,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čím déle v lednici, tím lépe ( 3-4 dny ). Kořeni lépe pronikne do masa. Mám to vyzkoušené. Je to opravdu mňamka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Janka

21. 6. 2014 21:28

Včera jsme vyzkoušeli a moc jsme si všichni pochutnali i náš pejsek. Teda na něj zbylo jen vylízat prázdné talíře :-D Byla to lahoda a hranolky k tomu hmmmm:-8... Děkuji za výborný recept a těším se na další :-K

Ajvena

27. 4. 2014 21:05

Děkuji moc aspoň někomu to chutnalo;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 4. 2014 18:03

Ivuš,v pátek jsem naložila na nudličky nakrájená krůtí prsa a dnes jsme si moc pochutnali:-p:yes:
Nechtěla jsem to kazit mraženou zeleninou,tak jsem přidala jen pár kousků na úzké proužky nakrájené mrkve a cibulovou nať,hlavně pro barvičku;-):-))
Jako poděkování posílám pár fotek a +2bodík je Tvůj:-K

Ajvena Ajvena

28. 4. 2013 09:54

Lidi zlatý,můžete si u smažení přidat mraženou čínskou zeleninu.Já ji nedávám:-K

Ajvena

22. 4. 2013 18:46

Ajvena:Jo a foto dodám později:-))

Ajvena

22. 4. 2013 18:44

Děkuji všem za komentáře a až zkusíte nebudete litovat.Je to opravdu mňamka a budete to dělat častěji:-))

Simuli Simuli

22. 4. 2013 11:10

přesně tak ;-) kdybych měla číst vše z čeho vařím, umřu hlady :-(( Děkuji za typ, určitě vyzkouším :-D

Ajvena

21. 4. 2013 08:43

když se Vám složení všech hnědých omáček a koření nelíbí,tak to raději nedělejte,Je to samé éčko.Já nekoukám,udělám a pak baštím!!!!!!!
;-)

Invalida Karásek

20. 4. 2013 21:31

Hlasuji pro název maso v soli a uho.

(četla jste někdy složení všech těch hnědých omáček, co dotoho lijete? A složené grilovacího koření a vegety?)

manža požírač duší

20. 4. 2013 18:06

až sem do zásvětí slyším jak to čvachtá - dnes v noci se na to vrhnu!

Ajvena

19. 4. 2013 09:55

Já vím ale lepší název mě nenapadl :-)

jarda Kadic jarda Kadic

18. 4. 2013 10:41

I když to s Čínou nemá nic společného,tak to bude dobré:yes:

Ajvena Ajvena

18. 4. 2013 09:33

:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová čína poctivá recept čína s mraženou zeleninou cina z krkovice kuřecí čína s mraženou zeleninou recept na cinu jak naložit maso na čínu veprova cina s mrazenou zeleninou vepřová čína čína recept vepřová čína se zeleninou jak naložit vepřové maso na čínu cina s krkovice do ceho nalozit maso na cinu čína z kuřecího masa s mraženou zeleninou recept čína s mrazenou zeleninou omeleta s cinou plecko na cinu čína z vepřové plece s mraženou zeleninou veprove ze zeleninou jako čina recepty na čínu

Suroviny: maso kuřecí, cibule, sůl, paprika sušená pálivá, omáčka worcesterová, omáčka sojová, maggi, solamyl, vegeta, pepř, koření grilovací, směs zeleninová čínská

TopRecepty.cz

Čína od Ajveny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gDxD