Čína od Ajveny
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 602 kJ / 1 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 235,03 g |
Tuky | 10,58 g |
Vláknina | 4,83 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 3,64 g |
Sůl | 9,19 g |
Sacharidy | 14,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čím déle v lednici, tím lépe ( 3-4 dny ). Kořeni lépe pronikne do masa. Mám to vyzkoušené. Je to opravdu mňamka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 6. 2014 22:28
Včera jsme vyzkoušeli a moc jsme si všichni pochutnali i náš pejsek. Teda na něj zbylo jen vylízat prázdné talíře
Byla to lahoda a hranolky k tomu hmmmm
... Děkuji za výborný recept a těším se na další
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
27. 4. 2014 22:05
Děkuji moc aspoň někomu to chutnalo
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
27. 4. 2014 19:03
Ivuš,v pátek jsem naložila na nudličky nakrájená krůtí prsa a dnes jsme si moc pochutnali![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Nechtěla jsem to kazit mraženou zeleninou,tak jsem přidala jen pár kousků na úzké proužky nakrájené mrkve a cibulovou nať,hlavně pro barvičku![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
Jako poděkování posílám pár fotek a +2bodík je Tvůj
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Nechtěla jsem to kazit mraženou zeleninou,tak jsem přidala jen pár kousků na úzké proužky nakrájené mrkve a cibulovou nať,hlavně pro barvičku
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
Jako poděkování posílám pár fotek a +2bodík je Tvůj
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
28. 4. 2013 10:54
Lidi zlatý,můžete si u smažení přidat mraženou čínskou zeleninu.Já ji nedávám
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
22. 4. 2013 19:46
Ajvena:Jo a foto dodám později
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
22. 4. 2013 19:44
Děkuji všem za komentáře a až zkusíte nebudete litovat.Je to opravdu mňamka a budete to dělat častěji
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
22. 4. 2013 12:10
přesně tak
kdybych měla číst vše z čeho vařím, umřu hlady
Děkuji za typ, určitě vyzkouším
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-(( :-((](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/14.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
21. 4. 2013 09:43
když se Vám složení všech hnědých omáček a koření nelíbí,tak to raději nedělejte,Je to samé éčko.Já nekoukám,udělám a pak baštím!!!!!!!
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
20. 4. 2013 22:31
Hlasuji pro název maso v soli a uho.
(četla jste někdy složení všech těch hnědých omáček, co dotoho lijete? A složené grilovacího koření a vegety?)
(četla jste někdy složení všech těch hnědých omáček, co dotoho lijete? A složené grilovacího koření a vegety?)
20. 4. 2013 19:06
až sem do zásvětí slyším jak to čvachtá - dnes v noci se na to vrhnu!
19. 4. 2013 10:55
Já vím ale lepší název mě nenapadl
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
18. 4. 2013 11:41
I když to s Čínou nemá nic společného,tak to bude dobré
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
18. 4. 2013 10:33
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 5 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 6 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 6 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 8 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 8 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 10 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřová čína poctivá recept čína s mraženou zeleninou cina z krkovice kuřecí čína s mraženou zeleninou recept na cinu jak naložit maso na čínu veprova cina s mrazenou zeleninou vepřová čína čína recept vepřová čína se zeleninou jak naložit vepřové maso na čínu cina s krkovice do ceho nalozit maso na cinu čína z kuřecího masa s mraženou zeleninou recept čína s mrazenou zeleninou omeleta s cinou plecko na cinu čína z vepřové plece s mraženou zeleninou veprove ze zeleninou jako čina recepty na čínu
Suroviny: maso kuřecí, cibule, sůl, paprika sušená pálivá, omáčka worcesterová, omáčka sojová, maggi, solamyl, vegeta, pepř, koření grilovací, směs zeleninová čínská
Čína od Ajveny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDxD
13 názorů