Čína od Ajveny

Ajvena Kuchařka: Ajvena

Doba přípravy: asi čtvrt hodiny smaženi.půl hodiny naložení 4 porce Minutky 13 názorů

Suroviny

1 kg kuřecí maso (nebo vepřová krkovička, plecko)
1 střední nakrájené cibule (na kostičky)
1/2 lžičky soli
1/2 lžičky pálivé papriky
1 lžička worcestrové omáčky
1 lžička sojové omáčky
1 lžička maggi
1 lžička solamylu
1/4 lžičky vegety
1/4 lžičky pepře
1/4 lžičky grilovacího koření
mražená čínská zelenina (nemusí být, já ji nedávám)
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vše pořádně promícháme a necháme do druhého dne v lednici naložené.

  2. Na pánvi rozehřejeme olej a osmažíme do zlatova i s mraženou zeleninou. Podáváme s hranolkami nebo s uvařenými bramborami.

Poznámka

Čím déle v lednici, tím lépe ( 3-4 dny ). Kořeni lépe pronikne do masa. Mám to vyzkoušené. Je to opravdu mňamka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 131 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Čína od Ajveny

  • Janka Janka(neregistrovaná)

    Včera jsme vyzkoušeli a moc jsme si všichni pochutnali i náš pejsek. Teda na něj zbylo jen vylízat prázdné talíře :-D Byla to lahoda a hranolky k tomu hmmmm:-8... Děkuji za výborný recept a těším se na další :-K

    Odpovědět

  • Ajvena Ajvena(neregistrovaná)

    Děkuji moc aspoň někomu to chutnalo;-)

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Ivuš,v pátek jsem naložila na nudličky nakrájená krůtí prsa a dnes jsme si moc pochutnali:-p:yes:
    Nechtěla jsem to kazit mraženou zeleninou,tak jsem přidala jen pár kousků na úzké proužky nakrájené mrkve a cibulovou nať,hlavně pro barvičku;-):-))
    Jako poděkování posílám pár fotek a +2bodík je Tvůj:-K

    Odpovědět

  • Ajvena Ajvena(autorka receptu)

    Lidi zlatý,můžete si u smažení přidat mraženou čínskou zeleninu.Já ji nedávám:-K

    Odpovědět

  • Ajvena Ajvena(neregistrovaná)

    Ajvena:Jo a foto dodám později:-))

    Odpovědět

  • Ajvena Ajvena(neregistrovaná)

    Děkuji všem za komentáře a až zkusíte nebudete litovat.Je to opravdu mňamka a budete to dělat častěji:-))

    Odpovědět

  • Simuli Simuli

    přesně tak ;-) kdybych měla číst vše z čeho vařím, umřu hlady :-(( Děkuji za typ, určitě vyzkouším :-D

    Odpovědět

  • Ajvena Ajvena(neregistrovaná)

    když se Vám složení všech hnědých omáček a koření nelíbí,tak to raději nedělejte,Je to samé éčko.Já nekoukám,udělám a pak baštím!!!!!!!
    ;-)

    Odpovědět

  • Invalida Karásek Invalida Karásek(neregistrovaný)

    Hlasuji pro název maso v soli a uho.

    (četla jste někdy složení všech těch hnědých omáček, co dotoho lijete? A složené grilovacího koření a vegety?)

    Odpovědět

  • manža požírač duší manža požírač duší(neregistrovaný)

    až sem do zásvětí slyším jak to čvachtá - dnes v noci se na to vrhnu!

    Odpovědět

  • Ajvena Ajvena(neregistrovaná)

    Já vím ale lepší název mě nenapadl :-)

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    I když to s Čínou nemá nic společného,tak to bude dobré:yes:

    Odpovědět

  • Ajvena Ajvena(autorka receptu)

Tématické fráze: vepřová čína poctivá recept čína s mraženou zeleninou kuřecí čína s mraženou zeleninou cina z krkovice jak naložit maso na čínu vepřová čína vepřová čína se zeleninou jak naložit vepřové maso na čínu čína recept cina s krkovice do ceho nalozit maso na cinu čína z kuřecího masa s mraženou zeleninou omeleta s cinou plecko na cinu čína z vepřové plece s mraženou zeleninou veprove ze zeleninou jako čina recept na cinu čína z mraženou zeleninou čína z vepřového a kuřecího masa že zeleninou poctivá čína

Zapomněl/a jsem heslo