Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 824 kJ / 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,18 g |
Tuky | 19,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 334 mg |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Můžeme, ale nemusíme přidat trošku hladké mouky rozmíchané v malém množství vody na zahuštění šťávy. Krok 6: Podáváme s rýží, popřípadě s bramborem nebo bramborovou kaší.
Zveřejněno 3. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso čtyř barev v přírodní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6q8Q
Moje poznámka
Maso čtyř barev v přírodní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6q8Q
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 13 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 24 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
zahusteni sťáva na maso,
zahuštění štávy,
guláš ve vlastní štávě bez zahuštění,
pepř čtyř barev recepty,
zahuštění stavy k masu,
maso sedmi barev,
recept na přírodní masovou šťávu,
maso dvou barev na štávě,
recept na přirodni maso na štavě,
přírodní maso na barevném pepři,
maso ctyrech barev,
guláš čtyř barev,
zahuštění šťávy z masa
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
maso krůtí,
maso vepřové,
hovězí zadní,
cibule,
olej,
sůl,
pepř mletý,
olej,
mouka hladká
Komentáře (3)