Maso čtyř barev v přírodní šťávě

Jiné maso Doba přípravy: 40 min 2 názory

Jiné maso Doba přípravy: 40 min 2 názory

Suroviny 3-4 porce

200 g kuřecího masa ze stehen
200 g krůtího masa z prsa
200 g vepřového masa, nejlépe z plece
200 g hovězího, nejlépe zadního masa
1 větší cibule
olej podle potřeby
sůl
pepř podle chuti
olej, popřípadě sádlo

Postup přípravy receptu

  1. Orestujeme na oleji cibuli do světle hnědé barvy, přidáme na kostky nakrájené hovězí maso a mírně podlijeme vývarem nebo vodou. Můžeme použít tlakový hrnec, který otevřeme cca po 15-20 minutách.

  2. Přidáme na kostky nakrájenou vepřovou plec a restujeme v tlakovém hrnci cca 10 minut.

  3. Pak přidáme maso krůtí a hrnec již neuzavíráme, dusíme cca 10 minut.

  4. Nakonec přidáme kuřecí maso nakrájené na kostky a dodusíme všechno maso doměkka.

  5. Vše osolíme, opepříme. Když je maso měkké, vyjmeme je a tyčovým mixérem rozšleháme cibuli, kterou už jen krátce podusíme. Můžeme, ale nemusíme přidávat trošku hladké mouky na zahuštění šťávy.

  6. Podáváme s rýží, popřípadě s bramborem nebo bramborovou kaší.

Komentáře k receptu Maso čtyř barev v přírodní šťávě

Tématické fráze: zahusteni sťáva na maso zahuštění štávy guláš ve vlastní štávě bez zahuštění pepř čtyř barev recepty zahuštění stavy k masu maso sedmi barev recept na přírodní masovou šťávu maso dvou barev na štávě recept na přirodni maso na štavě přírodní maso na barevném pepři maso ctyrech barev guláš čtyř barev zahuštění šťávy z masa