Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 806 kJ / 2 344 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 229,34 g |
| Tuky | 35,68 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 893 mg |
| Sůl | 1,91 g |
| Sacharidy | 259,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Predpečieme zemiaky v rúre, pokrájané, kto ako chce, plátky, kocky. Na oleji v panvici opražíme kuracie prsia, pokrájané na kocky.
Krok 2: V smotane a mlieku rozmiešame bryndzu a vajcia, nakrájanú pažitku, soľ, korenie.
Krok 3: K opečeným zemiakom pridáme prsia, zalejeme bryndzovou zmesou a zapečieme.
Zveřejněno 17. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brynzové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KjxJ
Moje poznámka
Zapečené brynzové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KjxJ
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 12 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 16 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 19 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 5 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 5 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 6 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 7 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 7 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 7 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 8 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 8 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory s brynzou,
recepty s bryndzou
Suroviny:
brambory,
prsa kuřecí,
brynza,
mléko,
vejce,
smetana na vaření,
pažitka,
pepř
Komentáře (5)
Prosím, urob úpravu receptu, v tejto forme nie je veľmi použteľný.
Ospravedlňujem sa za tykanie, na týchto stránkach to bolo doteraz bežné. Želám Vám veľa pekných chvíľ tu strávených a veľa dobrých receptov.