Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 806 kJ / 2 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 229,34 g |
Tuky | 35,68 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 893 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 259,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Predpečieme zemiaky v rúre, pokrájané, kto ako chce, plátky, kocky. Na oleji v panvici opražíme kuracie prsia, pokrájané na kocky.
Krok 2: V smotane a mlieku rozmiešame bryndzu a vajcia, nakrájanú pažitku, soľ, korenie.
Krok 3: K opečeným zemiakom pridáme prsia, zalejeme bryndzovou zmesou a zapečieme.
Zveřejněno 17. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brynzové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KjxJ
Moje poznámka
Zapečené brynzové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KjxJ
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 8 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Meruňkový koláč
Evellinka před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 4 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 4 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 10 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory s brynzou,
recepty s bryndzou
Suroviny:
brambory,
prsa kuřecí,
brynza,
mléko,
vejce,
smetana na vaření,
pažitka,
pepř
Komentáře (5)
Prosím, urob úpravu receptu, v tejto forme nie je veľmi použteľný.
Ospravedlňujem sa za tykanie, na týchto stránkach to bolo doteraz bežné. Želám Vám veľa pekných chvíľ tu strávených a veľa dobrých receptov.