Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bifteky loirských námořníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P13W
Moje poznámka
Bifteky loirských námořníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P13W
Nejnovější recepty
Hermelín ve slanině
Přidáno před 2 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 4 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 8 hodinami
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z kompotu
Dagemar před 1 hodinou
Brokolicová polévka s vločkami
wimra před 1 hodinou
Knedlík z hladké mouky (pro nás, žijící v cizině)
Natalie74 před 2 hodinami
Brynzové placičky se špenátem
supec5978 před 3 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sova1 před 3 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Markeeta před 3 hodinami
Lotrinské těstoviny
Stepanka.M. před 3 hodinami
Letní koláč
Freya98 před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Eva1mamina před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept,
hovezi zadni recepty,
hovězí biftek recept,
bifteky,
hovězí bifteky,
recept hovezi zadni,
hovězí biftek,
zadní hovězí recept,
hovězí zadní biftek,
zadní hovězí recepty,
hovězí zadní plátky recept,
recepty hovězí zadní,
bifteky z hovězího masa,
zadní hovězí maso recepty,
mekke hovezi maso,
mletý hovězí biftek,
měkký biftek,
námořníci,
hovězí zadní maso,
biftek hovězí zadní
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
pepř,
sůl,
okurky sterilované,
rýže
Komentáře (7)
Podle mne je toto něco na způsob PH, doporučuji velmi nízkou teplotu a úspěch je zaručen.