Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččiny bifteky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

24. 5. 2015 19:27

Suroviny

Porce: 4

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jako přílohu doporuřuji hranolky nebo brambory s petrželkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino

20. 3. 2017 19:51

Autorka níže sama píše: "...bifteky tomu jen tak rikam", :-O takže řešit název je bezpředmětné:-((

Mám za to, že pes je zakopán právě v těch, v surovinách uvedených "4 ks masa" bez bližší specifikace:-O
Znovu cituji autorku: "Kdo alespon jednou stal u sporaku a neco uvaril,takvi,ze si muze udelat biftek z masa na ktere ma chut"
Jj, může... :yes: Leč autorka už nepíše nic o poživatelnosti takto připraveného jídla, takže s ní nelze jinak, než souhlasit, že :-D
Bůh stůj při kuchtících, kteří by v tomto případě vzali jiné, než kapří (kuřecí), maso ;-(:-):-D

Milena

20. 3. 2017 16:38

já bych tak přísně nesoudila - z názvu "babiččin" je zřejmá doba dávno minulá, kdy si většina lidí prostě "pravověrný" biftek nemohla dovolit, tak ho takto nahrazovala -a co na tom?
<3

eva hubova

29. 5. 2015 07:21

Dobrá rychlovka:-p:yes:

ivulinka

27. 5. 2015 20:29

Nadja: a já zrovna včera dělala něco podobného a pomazala i horčicí předtím než jsem vložila na pánev a bylo to mooc dobré;-)

Nadja

27. 5. 2015 19:09

Přírodní plátky dělám téměř stejně, jen nepotírám hořčicí ani sojovkou - tu přidávám do pánve až nakonec.
Ale rozhodně si pod biftekem či beefsteakem představuji něco zcela jiného.

magdalenka

25. 5. 2015 20:25

BlankaZ: udrela si klinec po hlavičke...:-))

Dajda

25. 5. 2015 20:25

BlankaZ: Protože beefsteak je stejk z hovězího masa, takže ho asi těžko uděláme z kuřecího nebo z vepřového. Tohle je prostě osmažený plátek masa s hořčicí a sojovkou, nic víc, nic míň.

BlankaZ

25. 5. 2015 20:17

Radko,v tom případě nepotřebuje tenhle recept,protože nemá s biftekem vůbec nic společného.

Radka

25. 5. 2015 19:56

Kdo alespon jednou stal u sporaku a neco uvaril,takvi,ze si muze udelat biftek z masa na ktere ma chut a na mnozstvi jake sni.

Dajda

25. 5. 2015 15:57

blaza1994: Blaženko, tak to je tedy opravdu recept za všechny prachy! Práce kvapná, málo platná. :no:

blaza1994

25. 5. 2015 12:11

vim ze bifteky se delaji s hovezijo.
ja pouzivam kureci nebo veprove a bifteky tomu jen tak rikam

zizala

25. 5. 2015 11:29

Já myslím, že to sem dal nějaký "vtipálek" ;-)

cecilka

25. 5. 2015 11:06

Mňa by tiež zaujímalo, o aký druh mäsa ide:-?. Hovädzie, bravčové, hydinové alebo:-?:-?:-?:-?
Marie:A Blanka Z má pravdu, bifteky sa s skutočne neneklepávajú a ani vopred nesolia.:-!

cathleen

25. 5. 2015 08:43

marie: ale tož, Maruško...:-)
Tady se lidé neposuzují podle toho, kolik "vystavili" svých děl. A mimoto - Blanka má pravdu. Recept je napsaný ledabyle, ty -4 kusy masa- jsou opravdu zavádějící. Je potřeba upřesnit, měl by to udělat autor, zatím mlčí.

marie

25. 5. 2015 08:38

BlankaZ:

Váš komentář je namyšlený a arogantní ,kolik jste tady vystavila svých uměleckých děl?:no:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový biftek biftek z vepřového masa vepřové bifteky bifteky z vepřového masa vepřový biftek recept biftek vepřový plátek ala biftek recept na bifteky vepřové přírodní biftek bifteky vepřové biftečky biftek recept biftek z veproveho biftecky z vepřového masa recept na bifteky recepty vepřové bifteky recept na veprovy biftek bifteky recept veprovi biftek kuřecí biftek

Suroviny: maso, sůl, pepř, omáčka sojová, hořčice, olej

TopRecepty.cz

Babiččiny bifteky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QR67