Babiččiny bifteky

blaza1994 Kuchař: blaza1994

Doba přípravy: 30 min. 4 porce Minutky 17 názorů

Suroviny

4 plátky masa
sůl
pepř
sojová omáčka
hořčice
olej na pánev
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, osolíme, opepříme z obou stran, potřeme sojovou omáčkou a hořčicí. Dáme na pánev a na rozehřátém oleji smažíme doměkka.

Poznámka

Jako přílohu doporuřuji hranolky nebo brambory s petrželkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 3 085 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Babiččiny bifteky

  • casino casino

    Autorka níže sama píše: "...bifteky tomu jen tak rikam", :-O takže řešit název je bezpředmětné:-((

    Mám za to, že pes je zakopán právě v těch, v surovinách uvedených "4 ks masa" bez bližší specifikace:-O
    Znovu cituji autorku: "Kdo alespon jednou stal u sporaku a neco uvaril,takvi,ze si muze udelat biftek z masa na ktere ma chut"
    Jj, může... :yes: Leč autorka už nepíše nic o poživatelnosti takto připraveného jídla, takže s ní nelze jinak, než souhlasit, že :-D
    Bůh stůj při kuchtících, kteří by v tomto případě vzali jiné, než kapří (kuřecí), maso ;-(:-):-D

    Odpovědět

  • Milena Milena(neregistrovaná)

    já bych tak přísně nesoudila - z názvu "babiččin" je zřejmá doba dávno minulá, kdy si většina lidí prostě "pravověrný" biftek nemohla dovolit, tak ho takto nahrazovala -a co na tom?
    <3

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova

    Dobrá rychlovka:-p:yes:

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Nadja: a já zrovna včera dělala něco podobného a pomazala i horčicí předtím než jsem vložila na pánev a bylo to mooc dobré;-)

    Odpovědět

  • Nadja Nadja

    Přírodní plátky dělám téměř stejně, jen nepotírám hořčicí ani sojovkou - tu přidávám do pánve až nakonec.
    Ale rozhodně si pod biftekem či beefsteakem představuji něco zcela jiného.

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    BlankaZ: udrela si klinec po hlavičke...:-))

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    BlankaZ: Protože beefsteak je stejk z hovězího masa, takže ho asi těžko uděláme z kuřecího nebo z vepřového. Tohle je prostě osmažený plátek masa s hořčicí a sojovkou, nic víc, nic míň.

    Odpovědět

  • BlankaZ BlankaZ

    Radko,v tom případě nepotřebuje tenhle recept,protože nemá s biftekem vůbec nic společného.

    Odpovědět

  • Radka Radka(neregistrovaná)

    Kdo alespon jednou stal u sporaku a neco uvaril,takvi,ze si muze udelat biftek z masa na ktere ma chut a na mnozstvi jake sni.

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    blaza1994: Blaženko, tak to je tedy opravdu recept za všechny prachy! Práce kvapná, málo platná. :no:

    Odpovědět

  • blaza1994 blaza1994(autor receptu)

    vim ze bifteky se delaji s hovezijo.
    ja pouzivam kureci nebo veprove a bifteky tomu jen tak rikam

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Já myslím, že to sem dal nějaký "vtipálek" ;-)

    Odpovědět

  • cecilka cecilka

    Mňa by tiež zaujímalo, o aký druh mäsa ide:-?. Hovädzie, bravčové, hydinové alebo:-?:-?:-?:-?
    Marie:A Blanka Z má pravdu, bifteky sa s skutočne neneklepávajú a ani vopred nesolia.:-!

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    marie: ale tož, Maruško...:-)
    Tady se lidé neposuzují podle toho, kolik "vystavili" svých děl. A mimoto - Blanka má pravdu. Recept je napsaný ledabyle, ty -4 kusy masa- jsou opravdu zavádějící. Je potřeba upřesnit, měl by to udělat autor, zatím mlčí.

    Odpovědět

  • marie marie(neregistrovaný)

    BlankaZ:

    Váš komentář je namyšlený a arogantní ,kolik jste tady vystavila svých uměleckých děl?:no:

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: vepřový biftek biftek z vepřového masa vepřové bifteky bifteky z vepřového masa vepřový biftek recept biftek vepřový plátek ala biftek recept na bifteky vepřové přírodní biftek bifteky vepřové biftečky biftek recept biftek z veproveho biftecky z vepřového masa recept na bifteky recepty vepřové bifteky recept na veprovy biftek bifteky recept veprovi biftek kuřecí biftek