Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Biftek po židovsku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 2. 2008 22:36

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 823 kJ / 2 587 kcal
Bílkoviny176,01 g
Tuky173,46 g
Vláknina12,18 g
Cholesterol 453 mg
Sodík 2,83 g
Sůl6,70 g
Sacharidy74,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Betyna

19. 8. 2010 18:10

tak tak, buďto maso, nebo mléko - dohromady ne, ani stejné nádobí by se nemělo používat... někde mají jednu stranu kuchyně masovou a druhou protilehlou stejnou mléčnou, kdo na to nemá prostředky, tak aspoň nádobí a nástroje napřed umyje... i restauraci mají na jedné straně masovou a na druhé mléčnou, ale spolu se maso a mléko nejí...

Moshe

19. 8. 2010 17:28

V ziadnom pripade to nie je zidovsky recept nakolko je tam maslo a to je ako vieme z mlieka:)))

vybusna

8. 2. 2010 00:57

:-D ach jeeeezis ...takuto vec som netusila....kazdy slovak a anglican by mi asi mal otrieskat borovicku a gin o hlavu ,cardanka, merylas...vdaka....sa idem pohanbit dakam do kuta:-8

Merylas

8. 2. 2010 00:37

Vybušná - Borievka obyčajná;-)
http://botanika.wendys.cz/kytky/K527.php

cardanka

8. 2. 2010 00:37

vybusna:-K to určitě - znáš jsou to plody jalovce;-)

vybusna

8. 2. 2010 00:33

prosim co su to *jalovcinky*

Tony

5. 2. 2010 15:31

Priserny, nejdriv palicka a tenoucky maso,pak kecup a pak 5 minut opekat,to je moc a nema to s biftekem nic spolecnyho,chut masa nevynikne. Ani ty hranolky se mi nezdaj, proste hruza. Zniceni svickove

Iljusa

20. 12. 2009 21:16

veverko - boduješ :yes:

veverka

20. 12. 2009 20:53

biftek po zidovsku? to opravdu ne: v zidovske kuchyni je zakazano! pripravovat a jist dohromady maso a mlecne vyrobky, co maslo bez pochyby je; a slanina???chacha - veprove uz je tuplem tabu!!! treba je to dobre, ale ne pod timhle nazvem; lidi vubec malo premysleji, jak koukam..... :-(

Boubelinda

23. 7. 2009 23:12

Papriko to vypadá nádherně, hnedka bych si dala.:-))

Paprika

23. 7. 2009 19:27

Místo svíčkové jsem použila krásný hovězí zadní steak a manžel si to moc pochvaloval.:yes::yes: +;-)

Sally

30. 6. 2009 23:01

na hovězí paličku?!?!:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí biftek hovězí biftek recept kančí maso recepty hovězí zadní recept biftek recept hovězí veverka hovězí po židovsku biftek ze svíčkové biftek kančí biftek kančí bifteky biftek z hovězí svíčkové hovězí zadní steak uprava kančího masa vepřový biftek steak po zidovsku hovězí veverky recept hovězí biftek bifteky ze svíčkové biftek z hoveziho masa

Suroviny: svíčková hovězí, slanina, kečup sladký, víno, žampióny, olej, máslo, rajče, bobkový list, mouka hladká, jalovčinky, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Biftek po židovsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qDk