Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí sekaná s čedarem, mrkví a pikantní glazurou

Výbornou sekanou z krůtího masa dochutíme čedarem a osmahnutou zeleninou. Výraznější chuť jí dodává dijonská hořčice a medvědí česnek. Před koncem pečení ji ještě potřeme pikantní glazurou.

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 55 min

65 min (10 min příprava + 55 min tepelná úprava)

8. 4. 2019 21:15

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 139 kJ / 1 467 kcal
Bílkoviny138,55 g
Tuky70,13 g
Vláknina9,96 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 1,98 g
Sůl4,91 g
Sacharidy67,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: pro ženy.cz, upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sekaná z mrkve sekaná krůtí mrkev krutí mleté s mrkvi glazování cibule glazura na domácí sekanou sekaná s chedarem glazura na sekanou mleté krůtí recepty sekaná z krůtího masa s mrkví kruti sekana s testovinami kuřecí sekaná s mrkví

Suroviny: maso krůtí mleté, mrkev, cibule, česnek, česnek mědvědí, sýr chedar, vejce, hořčice dijonská, sůl, pepř mletý, olej olivový, kečup sladký, med, chilli

TopRecepty.cz

Krůtí sekaná s čedarem, mrkví a pikantní glazurou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2ZJj