Suroviny pro 20 kusů
20kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 732 kJ / 2 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,98 g |
Tuky | 109,04 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 397 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 376,39 g |
Postup přípravy
Ve vlažném mléku s vodou rozmícháme cukr a droždí, přidáme všechny ostatní suroviny a uhněteme příjemně tvárné těsto, které v míse zakryjeme a necháme asi hodinu nakynout. Krok 2: Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na 18-20 kousků a z každého uděláme malou houstičku nebo rohlíček. Všechny necháme vedle sebe vykynout na plechu s pečícím papírem nebo fólií. Krok 3: Vykynuté banketky potřeme vodou (a můžeme sypnout semínky) a upečeme v dobře vyhřáté troubě (230 °C/10-12 minut).
Zveřejněno 10. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banketky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LrjW
Moje poznámka
Banketky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LrjW
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 10 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 10 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 10 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 11 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 6 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 9 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 9 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 9 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 9 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 11 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 12 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 12 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 12 hodinami
Tématické fráze:
banketky recept,
banketky ze sadla,
recept na domácí banketky,
recept na banketky,
recept na banketni pecivo,
domaci banketky
Suroviny:
mléko,
voda,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
žloutek,
máslo,
sádlo,
sůl,
cukr,
droždí čerstvé
Komentáře (4)