Pivní rohlíky II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 966 kJ / 3 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,17 g |
Tuky | 76,85 g |
Vláknina | 28,77 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 8,23 g |
Sacharidy | 651,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 1. 2015 15:58
Jana:Mě se to stalo taky a druhý den už byly jako z gumy a nechutně tvrdé
20. 11. 2014 10:40
senzační rohlíky, dělala jsem 2 várky, první jsme sluply HNED!tak jsem hned udělala druhou., nesmrdí nám po droždí a to mi vyhovuje
12. 3. 2014 21:08
Misa:dobrý večer nemám zkušenost s horkovzduchem
12. 3. 2014 20:48
Ahojky,na kolik a jak dlouho pečete na horkovzduch?Rohlíky jsou dobré,ale mám je trošku tvrdší.Díky :)
28. 2. 2014 10:26
jirholu: doporučuji druhý den, pokud zbydou, dát je na topinkovač nahoru, po každé straně chvilku a jsou opět jak čerstvě upečené, chřupavoučké a ještě teplé, chutnají výborně !
16. 2. 2014 15:26
suslajda: zadařilo se mám radost, rohlíčky nám moc chutnali a ještě jsme je měli dnes ráno k snídani přidala bych i foto, ale ještě to jaksi neumím....
15. 2. 2014 17:50
l.krtecek:tak ať se zadaří
15. 2. 2014 16:01
suslajda: děkuji za odpověď, ptala jsem se z toho důvodu, že se mi těsto v pekárně občas nepovede, tak proto, ale každopádně to zkusím, nemám co ztratit .
14. 2. 2014 17:10
l.krtecek:já zadělávala v robotu
14. 2. 2014 17:07
Vypadají moc krásně, hned zítra je zkusím. Zadělával jste někdo těsto v pekárně děkuji.
12. 2. 2014 12:19
teď upečené, jsou super, moc dobré
těsto bez problémové, krásně se s ním pracovalo, z dávky jsem udělala
16ks
těsto bez problémové, krásně se s ním pracovalo, z dávky jsem udělala
16ks
11. 2. 2014 11:23
Přestože jsem dělala tenké rohlíčky,nakynuly trochu více,než jsem čekala Ale chuťově dobré Určitě zopakuji Posílám foto i bodík
7. 2. 2014 21:58
Kruela: Já jsem je také pekla, některé jsem pekla ne až tak do zlatova a ty byly měkké, ale ty pečené do zlatova byly jako kámen
6. 2. 2014 20:48
Jsou výborné!! Zbylé po vychladnutí dejte do mrazáku a pak buď volně v pokojové teplotě rozmrazit, nebo v mikrovlnce na několik málo sekund, nebo na ústředním topení. Jasně, že bez pekárenské chemie tak nevydrží, jako kupované, ale ony někdy ty kupované jsou také později pěkné gumy, takže není co řešit. Tyhle rohlíky jsou úžasné, ostatně jako všechno, co si člověk sám vlastnoručně a pěkně po domácku upeče.
5. 2. 2014 23:53
Rohlíky jsou krásné, ale vůbec nám nechutnaly, za mě teda palec
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 51 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: domací rohlíky od ladi hrušky domácí pivní rohlíky recept domácí rohlíky ládi hrušky láďa hruška rohliky hruškovy rohliky rohlíky od ládi hrušky recepty ládi hrusky rohlíky domácí rohlíky lada hruska tv nova pivní rohlíky domácí rohlíky podle hrušky rohlíky podle hrušky láďa hruška domácí rohlíky anglický rohlík ládi hrušky rohlíky ládi hrušky rohlíky podle ládi hrušky tn cz slané rohlíky podle ládi hrušky hruška recepty ladislav hruška recepty domácí pivní rohlíky
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, pivo světlé, sůl, mléko, droždí, olej, sůl hrubá, kmín celý
Pivní rohlíky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5o2
77 názorů