Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní rohlíky II.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 1. 2014 12:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 966 kJ / 3 816 kcal
Bílkoviny102,17 g
Tuky76,85 g
Vláknina28,77 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 3,34 g
Sůl8,23 g
Sacharidy651,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Irena

21. 1. 2015 15:58

Jana:Mě se to stalo taky a druhý den už byly jako z gumy a nechutně tvrdé

henelie

20. 11. 2014 10:40

senzační rohlíky, dělala jsem 2 várky, první jsme sluply HNED!tak jsem hned udělala druhou.:yes::yes::yes:, nesmrdí nám po droždí a to mi vyhovuje

suslajda suslajda

12. 3. 2014 21:08

Misa:dobrý večer nemám zkušenost s horkovzduchem:-K

Misa

12. 3. 2014 20:48

Ahojky,na kolik a jak dlouho pečete na horkovzduch?Rohlíky jsou dobré,ale mám je trošku tvrdší.Díky :)

Mirka

28. 2. 2014 10:26

jirholu: doporučuji druhý den, pokud zbydou, dát je na topinkovač nahoru, po každé straně chvilku a jsou opět jak čerstvě upečené, chřupavoučké a ještě teplé, chutnají výborně !

l.krtecek

16. 2. 2014 15:26

suslajda: :yes: zadařilo se:yes: mám radost, rohlíčky nám moc chutnali a ještě jsme je měli dnes ráno k snídani :yes: :yes: přidala bych i foto, ale ještě to jaksi neumím.... :-8

suslajda suslajda

15. 2. 2014 17:50

l.krtecek:tak ať se zadaří;-);-)

l.krtecek

15. 2. 2014 16:01

suslajda: ;-) děkuji za odpověď, ptala jsem se z toho důvodu, že se mi těsto v pekárně občas nepovede, tak proto, ale každopádně to zkusím, nemám co ztratit :-).

suslajda suslajda

14. 2. 2014 17:10

l.krtecek:já zadělávala v robotu;-)

l.krtecek

14. 2. 2014 17:07

Vypadají moc krásně, hned zítra je zkusím. Zadělával jste někdo těsto v pekárně:-? děkuji.

venve

12. 2. 2014 12:19

teď upečené, jsou super, moc dobré :yes::yes::yes:
těsto bez problémové, krásně se s ním pracovalo, z dávky jsem udělala
16ks

dexulka

11. 2. 2014 11:23

Přestože jsem dělala tenké rohlíčky,nakynuly trochu více,než jsem čekala :-)) Ale chuťově dobré :-p Určitě zopakuji ;-) Posílám foto i bodík :yes:

Jana

7. 2. 2014 21:58

Kruela: Já jsem je také pekla, některé jsem pekla ne až tak do zlatova a ty byly měkké, ale ty pečené do zlatova byly jako kámen:-(

tralala

6. 2. 2014 20:48

Jsou výborné!! Zbylé po vychladnutí dejte do mrazáku a pak buď volně v pokojové teplotě rozmrazit, nebo v mikrovlnce na několik málo sekund, nebo na ústředním topení:-)). Jasně, že bez pekárenské chemie tak nevydrží, jako kupované, ale ony někdy ty kupované jsou také později pěkné gumy, takže není co řešit. Tyhle rohlíky jsou úžasné, ostatně jako všechno, co si člověk sám vlastnoručně a pěkně po domácku upeče.

Jaruš

5. 2. 2014 23:53

Rohlíky jsou krásné, ale vůbec nám nechutnaly, za mě teda palec :no:

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: domací rohlíky od ladi hrušky domácí pivní rohlíky recept domácí rohlíky ládi hrušky láďa hruška rohliky hruškovy rohliky rohlíky od ládi hrušky recepty ládi hrusky rohlíky domácí rohlíky lada hruska tv nova pivní rohlíky domácí rohlíky podle hrušky rohlíky podle hrušky láďa hruška domácí rohlíky anglický rohlík ládi hrušky rohlíky ládi hrušky rohlíky podle ládi hrušky tn cz slané rohlíky podle ládi hrušky hruška recepty ladislav hruška recepty domácí pivní rohlíky

Suroviny: mouka polohrubá, vejce, pivo světlé, sůl, mléko, droždí, olej, sůl hrubá, kmín celý

TopRecepty.cz

Pivní rohlíky II.

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z5o2