Přírodní kotlety s fenyklem a jablkem

maris Kuchařka: maris

2 porce Vepřové maso 2 názory

Suroviny

2 vepřové kotlety bez kosti
1 fenykl
1 větší jablko Granny Smith
150 ml bílého suchého vína
sůl
pepř
olivový olej
balsamico Crema
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety mírně naklepeme, osolíme, opepříme a na stranách nařízneme.
    Fenykl očistíme a nakrájíme na menší kousky. Jablko zbavíme jadřince a taky nakrájíme.

  2. V pánvičce rozehřejeme lžíci olivového oleje, přidáme fenykl, mírně osolíme, podlijeme vínem a dusíme do vyvaření vína. Krátce před koncem přidáme jablko a společně doděláme. Obojí má zůstat na skus.
    V druhé pánvi rozehřejeme trochu oleje, vložíme připravené kotlety a opečeme dozlatova

  3. Fenykl s jablkem rozdělíme na talíře, zakápneme balsamicem a doplníme kotletami.
    Podáváme např. s bagetou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Přírodní kotlety s fenyklem a jablkem

Zapomněl/a jsem heslo