Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 191 kJ / 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,04 g |
Tuky | 75,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 254 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 11,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí zakysaná smetana (ze tří surovin)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJ9X
Moje poznámka
Domácí zakysaná smetana (ze tří surovin)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJ9X
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 12 minutami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 34 minutami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 3 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
domácí zakysaná smetana recept,
domací zakysana smetana,
výroba domácí zakysané smetany,
zakysaná smetana domácí výroba,
výroba zakysané smetany,
jak vyrobit domácí smetanu,
jak vyrobit domácí zakysanou smetanu,
domácí výroba zakysané smetany,
kysaná smetana,
domácí kysaná smetana,
recept na domácí zakysanou smetanu,
výroba domácí smetany,
domaci recept na zakysanou smetanu,
domácí zakysana smetaně,
zakysaná smetana domácí,
z mléka zakysaná smetana domácí,
domácí smetana z mleka,
výroba domácí kysaná smetana
Suroviny:
smetana ke šlehání,
šťáva citronová,
mléko,
Komentáře (15)
casino: Vidíte, a já si myslela, že jse objevila Ameriku!
Podobným způsobem se používalo pomazánkové máslo odjakživa co se v ČSSR ukázalo
Ono je to způsobem výroby v podstatě upravené mascarpone.
Před 27 lety jsem se pokoušel dokopat jednu mlékárnu k výrobě českého mascarpone...
No, chvíííli jim to trvalo, ale po pár letech
Jistě se to bude hodit i někomu dalšímu.