Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 191 kJ / 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,04 g |
Tuky | 75,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 254 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 11,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí zakysaná smetana (ze tří surovin)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJ9X
Moje poznámka
Domácí zakysaná smetana (ze tří surovin)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJ9X
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 9 minutami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 46 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 51 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 2 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 3 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 6 hodinami
Tématické fráze:
domácí zakysaná smetana recept,
domací zakysana smetana,
výroba domácí zakysané smetany,
zakysaná smetana domácí výroba,
výroba zakysané smetany,
jak vyrobit domácí smetanu,
jak vyrobit domácí zakysanou smetanu,
domácí výroba zakysané smetany,
kysaná smetana,
domácí kysaná smetana,
recept na domácí zakysanou smetanu,
výroba domácí smetany,
domaci recept na zakysanou smetanu,
domácí zakysana smetaně,
zakysaná smetana domácí,
z mléka zakysaná smetana domácí,
domácí smetana z mleka,
výroba domácí kysaná smetana
Suroviny:
smetana ke šlehání,
šťáva citronová,
mléko,
Komentáře (15)
casino: Vidíte, a já si myslela, že jse objevila Ameriku!
Podobným způsobem se používalo pomazánkové máslo odjakživa co se v ČSSR ukázalo
Ono je to způsobem výroby v podstatě upravené mascarpone.
Před 27 lety jsem se pokoušel dokopat jednu mlékárnu k výrobě českého mascarpone...
No, chvíííli jim to trvalo, ale po pár letech
Jistě se to bude hodit i někomu dalšímu.