Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 538 kJ / 1 085 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,90 g |
Tuky | 41,70 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 542 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 8,40 g |
Postup přípravy
Dochutíme solí a zelenou sekanou petrželí.
Zveřejněno 23. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Silvestrovská půlnoční polévka (aneb vyprošťovací polévka pro každou příležitost)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA24
Moje poznámka
Silvestrovská půlnoční polévka (aneb vyprošťovací polévka pro každou příležitost)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA24
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 21 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 28 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 40 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
kost hovězí morková,
slepice,
cibule,
česnek,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
kmín celý,
sůl,
tuk,
bulva celerová,
kapustičky
Komentáře (11)
Ale - dovolila bych si polemizovat s výhodou papiňáku v případě hodně práce v kuchyni na jiných pochoutkách....hodím flákoty do hrnce a nechám na minimální teplotu ať si tam dělají co chtějí, jestli tam jsou dvě hodiny nebo tři nebo čtyři je úplně jedno, nemusím na ně myslet ani je hlídat...a až se mi to časově hodí polévku dokončím ( že ideál PH o tom není pochyb....)
Jj, množství vody