Kapr pečený po třeboňsku

MamlajdaD Kuchařka: MamlajdaD

4 porce Ryby 7 názorů

Suroviny

4 porce kapra po 150 g
6 stroužků česneku
lžíce kmínu
80 g másla nebo sádla
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Připravené porce kapra potřeme solí s utřeným česnekem, posypeme čerstvě umletým kmínem a v pekáči na rozehřátém tuku pečeme v troubě asi 15 minut.

  2. Při pečení kapra občas poléváme vypečenou šťávou, ke které podle potřeby přiléváme trochu vývaru nebo vody.

  3. Podáváme s opečenými brambory nebo bramborovou kaší a zeleninovým (okurkovým, celerovým, míchaným atd.) salátem.

Poznámka

Odkud recept mám si už nepamatuji. Když jsem ho kdysi dělala, připsala jsem si poznámku: Moc dobré! Dodávám: snadné a rychlé.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 334 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kapr pečený po třeboňsku

Tématické fráze: recept kapr po třeboňsku kapr po třebonsku peceny kapr kapr recepty pečený kapr recepty kapr pečený recepty z kapra kapr recept na pečeného kapra kapr na másle s kmínem recepty na pečení kapra pečený kapr recept recept kapr púo třebonsku peceni kapra kapr peceny rezept recept na pečeného kapra s česnekem třeboňsko kapr porce kapra pečeme kapr po třebonˇsku postup při pečení kapra

Zapomněl/a jsem heslo