Kapr pečený po třeboňsku

MamlajdaD Kuchařka: MamlajdaD

4 porce Ryby 7 názorů

Suroviny

4 porce kapra po 150 g
6 stroužků česneku
lžíce kmínu
80 g másla nebo sádla
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Připravené porce kapra potřeme solí s utřeným česnekem, posypeme čerstvě umletým kmínem a v pekáči na rozehřátém tuku pečeme v troubě asi 15 minut.

  2. Při pečení kapra občas poléváme vypečenou šťávou, ke které podle potřeby přiléváme trochu vývaru nebo vody.

  3. Podáváme s opečenými brambory nebo bramborovou kaší a zeleninovým (okurkovým, celerovým, míchaným atd.) salátem.

Poznámka

Odkud recept mám si už nepamatuji. Když jsem ho kdysi dělala, připsala jsem si poznámku: Moc dobré! Dodávám: snadné a rychlé.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 328 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kapr pečený po třeboňsku

Tématické fráze: kapr po třebonsku peceny kapr pečený kapr recepty kapr recepty kapr pečený - recepty kapr pečený recept na pečeného kapra recept na pečený kapr recept kapra recepty na kapra kapr po třeboňsku recept

Zapomněl/a jsem heslo