Hovězí sekaná s vločkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 929 kJ / 1 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,06 g |
Tuky | 73,58 g |
Vláknina | 9,62 g |
Cholesterol | 457 mg |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 42,70 g |
Postup přípravy
Pečeme na 180°cca hodinu. Záleží na troubě. Pekla jsem přikryté.
Během peční občas podlijeme výpekem.
Zveřejněno 27. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí sekaná s vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V37v
Moje poznámka
Hovězí sekaná s vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V37v
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvacetiminutový švestkový koláč
JanieR před 39 minutami
Chutné vafle
Andredka před 9 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 11 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 11 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 12 hodinami
Valašské frgály
suneno před 13 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 14 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 14 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
vločky ovesné jemné,
mléko,
cibule,
vejce,
česnek,
pepř,
koření,
hořčice,
kečup sladký
Komentáře (3)
Velmi často do sekané používám vařené hovězí (kolikrát i nižší třídy) z vývaru, prohnané mlýnkem na maso a smísené se syrovým mletým vepřovým
No a granulát vařím ve vývaru resp. bujónu, zpravidla nakostkovaného už u výrobce
No, dostal jsem se až na 40% vařeného granulátu, aniž se to negativně projevilo na qalitě jídla