Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 865 kJ / 5 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,70 g |
| Tuky | 234,72 g |
| Vláknina | 22,26 g |
| Cholesterol | 1,09 g |
| Sodík | 149 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 676,56 g |
Postup přípravy
Porce je na 4 koláče. Krok 3: Rozdělíme těsto na 4 díly. Vyválíme do kulatého tvaru a dáme na plech. Na plechu potřeme povidly a zasypeme drobenkou. Okraje koláče potíráme rozšlehaným žloutkem. Krok 4: Pečeme v předehřáté troubě 20 minut na 180°C.
Zveřejněno 30. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frgále s povidly a domácí marmeládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qzXR
Moje poznámka
Frgále s povidly a domácí marmeládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qzXR
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slané palačinkové jednohubky
[email protected] před 3 minutami
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 11 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 11 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 12 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 12 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 14 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 16 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 18 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 18 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 18 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
mléko,
cukr,
máslo,
droždí,
žloutek,
sůl,
kůra citronová,
mouka polohrubá,
cukr krystal,
máslo,
povidla švestková,
marmeláda,
tvaroh,
žloutek
Komentáře (4)