Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sladko z višní

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 7. 2020 08:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 334 kJ / 2 948 kcal
Bílkoviny10,00 g
Tuky6,00 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy705,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Takto připravené višně vydrží celý rok. Dáváme do ovesné kaše, jogurtu, bublaniny apod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rimanka

23. 7. 2020 18:17

MamlajdaD: Já dříve odpeckovavala také přes hrdlo láhve,ale rychleji mi to jde ručně. Sednu na zahradu, zabalím se do stareho prostěradla,aby mi případně vystrikla šťáva nezničila oblečení a jedu. Do jedné misky pecky,do druhé višně, takhle každoročně zavařim celý strom.

MamlajdaD MamlajdaD

23. 7. 2020 15:26

rimanka: Pěkně popsaný recept! :yes: Co na něj mám? Chuť! :-D Co nemám? Jednak višně ;-(:-D, druhak odpeckovávací udělátko na višně a třešně. :-O;-) Ale to se dá nahradit lahví s úzkým hrdlem, aby višeň nepropadla. Na hrdlo položit višeň stopkovou jamkou nahoru, špejlí propíchnout a tím vytlačit pecku, ta spadne na dno sklenice. Jde to docela rychle. :-D Starší možná znají, mladé kuchařinky třeba ne. Jak ty odpeckováváš višně nebo třešně? Máš lepší fígl? :-?;-):-8 Zdravím! :-K:-K:-K

Marie Svarcova

23. 7. 2020 15:13

:yes::yes: skvělý recept <3 jen nevím kde "vzít" višně, nebyly ani na koláček :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Suroviny: višně, cukr krupice

TopRecepty.cz

Sladko z višní

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gmjk