Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka hokkaido (Dělená strava podle LK - Kytky + zelenina)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 9. 2020 07:59

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie931 kJ / 223 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky21,07 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Polévka voní zázvorem, je lehce štiplavá a s Misem nasládlo-nakyslá. S opečeným chlebem z toustovače jsem skvěle povečeřela. Chtěla jsem si vzít do práce, ale nebylo už co. Pokud bych použila zeleninový vývar, polévku bych určitě okyselila citronovou šťávou a lehce přisladila, třeba troškou medu nebo agáve sirupu. Můžeme přidat na posyp třeba lahůdkovou cibulku. Už jsem zkoušela několik hokaido polévek, ale tahle první nám všem chutná. Je to jenom o dochucení. Opečený chleba z toustovače přidá vůni navíc.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: dýně hokkaido, cibule, olej olivový, zázvor, sůl, pepř, chilli,

TopRecepty.cz

Polévka hokkaido (Dělená strava podle LK - Kytky + zelenina)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qzKr