Postup přípravy
Krok 1: Množství surovin se řídí počtem strávníků. Nachystáme všechny suroviny, hlavně pokrájíme rajčata, okurky, cibuli a případně ostatní suroviny na plátky, připravíme si všechny potřebné věci k ruce.
Krok 2: Opečeme silnější plátek sekané. Stejně opečeme i řezné plochy housky, které pomažeme zvolenou ingrediencí nebo i jejich směsí a vrstvíme jako hamburger nebo se sýrem upravíme jako cheeseburger. Plnit můžeme i obyčejné housky nebo kaiserky.
Krok 3: Zásadou je dát na pomazanou housku nejdřív maso (tedy sekanou, kterou případně podložíme listem salátu, aby moc nenasákla spodní část housky a nerozjela se). Dál vrstvíme podle chuti a obsahu ledničky, nechte pracovat fantazii.
Zveřejněno 9. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná jako "hambáč"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz2L
Moje poznámka
Sekaná jako "hambáč"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz2L
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 2 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 4 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 5 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 7 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Meruňkový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
Sahula před 40 minutami
Loupáčky z domácí pekárny
romanakross před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Hana1234 před 1 hodinou
Moje vaječná tlačenka
Slavista62 před 2 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
TH před 2 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Delticka před 2 hodinami
Zapečené palačinky se špenátem
LuciLucie před 5 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
radekfiala před 6 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 19 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 20 hodinami
Suroviny:
sekaná,
sýr,
houska,
zelenina,
zelenina,
hořčice
Komentáře (6)
Dajda: SilviaD: JanaHl: Ivana Ch: Recept jsem původně myslela na využití domácí sekané k večeři. Ale ta na fotce je kupovaná a výborná. Mám tady ve městě oblíbená dvě řeznictví, do jednoho chodím pro špekáčky, gothaj, tlačenku a pod., a do druhého chodím sporadicky (je hodně z ruky), ale tam dělají také řadu výtečných věcí, mimo jiné i několik druhů skvělé sekané. Je to renomované řeznictví (kromě lepšího zboží mají i trochu "lepší" ceny