Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 844 kJ / 1 636 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 257,11 g |
| Tuky | 60,44 g |
| Vláknina | 4,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 390 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 13,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybu nakrájíme na porce, osolíme, posypeme kořením a necháme odležet. Malou formu s pekáčkem potřeme silně máslem. Do pekáčku dáme porce ryby, poklademe kousky másla. Do malé formy dáme nakrájenou cibuli smíchanou s proužky papriky a na osminky nakrájená rajčátka. Na směs položíme dvě porce vysokého hřbetu, poklademe kousky másla.
Krok 2: Oboje polijeme smetanou a dáme do trouby péct na 220°C asi na 30 minut. Během pečení jednou obrátíme. Podáváme s bramborami.
Zveřejněno 22. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený amur na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6PJz
Moje poznámka
Pečený amur na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6PJz
Nejnovější recepty
Čokoládové řezy
Přidáno před 39 minutami
Hovězí roštěná po znojemsku podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová polévka s růžičkovou kapustou a lesními houbami
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové muffiny s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Babiččina hrachová šouletová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Losos pečený v listovém těstě
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašská kyselice
Skpunk před 47 minutami
Svíčková na smetaně podle šéfkuchaře Friče
Honzka1974 před 56 minutami
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
SimonkaMona před 1 hodinou
Květák smažený v troubě
Milerka před 1 hodinou
Zázvorový chlebíček
Dajda před 1 hodinou
Kuře na tymiánu
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
janhanka před 3 hodinami
Sachr dort z jablek
Mafia před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
SkibidiToilet1234 před 4 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
Ryngle před 4 hodinami
Suroviny:
amur,
smetana,
máslo,
koření na ryby,
sůl,
paprika,
cibule,
rajče
Komentáře (2)