Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 098 kJ / 979 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,14 g |
| Tuky | 36,73 g |
| Vláknina | 13,40 g |
| Cholesterol | 1,56 g |
| Sodík | 624 mg |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 56,29 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle do žluta.
Krok 2: Pak přidáme játra nakrájená na kostky, zbavená blan, zasypeme je paprikou, kmínem, mletým pepřem a necháme zpěnit.
Krok 3: Podlijeme je vodou a vaříme asi 35 minut do měkka.
Krok 4: Přidáme masox, rozdrcený česnek a worcester.
Krok 5: V hrnku rozkvedláme mouku, guláš zahustíme a osolíme. Guláš chvíli promícháváme, povaříme ho ještě 10 minut.
Krok 6: Podáváme s knedlíkem nebo s brambory.
Zveřejněno 30. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj játrový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G65ZL
Moje poznámka
Můj játrový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G65ZL
Nejnovější recepty
Kroupy se zelím, rajčaty a olivami po italsku
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční hvězdičky s čokoládou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle maminky
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninový kuskus s kuřecími medailonky
Přidáno před 12 hodinami
Langoše bez kynutí
Přidáno před 14 hodinami
Králičí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Staročeská křenová polévka
mira68 před 1 hodinou
Utopenci
magdalenka před 1 hodinou
Lehké kardinálovy řezy
magdalenka před 1 hodinou
Guláš - pravý hospodský
magdalenka před 1 hodinou
Kachní prsíčka na pomerančích
[email protected] před 1 hodinou
Bábovka...
O.michalek93 před 1 hodinou
Dršťková polévka I
magdalenka před 2 hodinami
Makový závin
magdalenka před 2 hodinami
Jablková bábovka s vůní skořice a rumu
Monyk před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
KetyHu před 3 hodinami
Suroviny:
játra vepřová,
cibule,
sádlo,
česnek,
pepř mletý,
kmín mletý,
paprika sušená sladká,
omáčka worcesterová,
masox,
mouka hladká
Komentáře (3)