Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 278 kJ / 1 022 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,80 g |
| Tuky | 18,31 g |
| Vláknina | 29,45 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 3,55 g |
| Sacharidy | 124,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Klíčky vložíme do mísy, přidáme očištěnou a nastrouhanou mrkev, na kostky nakrájený sýr tofu a promícháme.
Krok 2: Sójovou omáčku, worcesterovou omáčku a cukr promícháme, ochutíme bazalkovým olejem a vlijeme na salát.
Krok 3: Zlehka vmícháme omyté a nakrájené listy ledového salátu, podle chuti osolíme a posypeme nakrájenými olivami.
Zveřejněno 16. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z fazolí mungo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owD3
Moje poznámka
Salát z fazolí mungo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owD3
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 9 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 11 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 2 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 3 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 3 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 4 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 4 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 4 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 5 hodinami
Celerová pomazánka
Toms1 před 5 hodinami
Suroviny:
fazole mungo,
mrkev,
sýr uzený,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
cukr moučkový,
olej,
salát ledový,
sůl,
olivy zelené
Komentáře (2)