Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 490 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,65 g |
Tuky | 10,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 579 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Prsa omyjeme, osušíme a každé rozkrojíme na dvě menší. Každé osolíme, opepříme a jemně posypeme kořením na kuře. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka.
Krok 2: Do remosky rozdrobíme bujonovou kostku, přidáme maso (není třeba olej), přidáme tymiánové snítky a vodu. Necháme v remosce dusit do poloměkka. Přidáme nakrájený pórek a necháme maso dojít, aby uvnitř bylo zcela bílé. Podávala jsem s bramborovou kaší.
Zveřejněno 29. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsíčka s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XyQm
Moje poznámka
Kuřecí prsíčka s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XyQm
Nejnovější recepty
Drůbeží špízy s řapíkatým celerem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 8 hodinami
Pečené papriky s mozzarellou
Přidáno před 10 hodinami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 21 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní kuřecí nudličky s cukrovým hráškem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 1 minutou
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 3 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 3 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 3 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 4 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 6 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 6 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 9 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 20 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 23 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
pórek,
koření na kuře,
voda,
tymián,
sůl mořská,
pepř čtyř barev
Komentáře (1)