Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 183 kJ / 1 239 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,59 g |
| Tuky | 46,78 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 867 mg |
| Sodík | 1,95 g |
| Sůl | 4,38 g |
| Sacharidy | 115,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Huby namočíme na 10 min do trochy vody.
Krok 2: Očistené zemiaky, cuketu, syr a vyžmýkané huby nastrúhame najemno. Nastrúhať huby na robote nie je problém, ak ho nemáme, potom huby nadrobno nasekáme.
Krok 3: Pridáme vajcia, korenie a soľ a premiešame.
Krok 4: Nakoniec vmiešame čerstvý syr.
Krok 5: Masu rozotrieme do vymasteného pekáča a pečieme v rúre na 180°C dozlata (asi 45-50 min).
Krok 6: Podávame teplé, posypané sekanou pažitkou a ozdobíme lyžičkou jogurtu.
Zveřejněno 5. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová bába s cuketou a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xg5A
Moje poznámka
Bramborová bába s cuketou a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xg5A
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 4 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 7 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 36 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 49 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 53 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 57 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 2 hodinami
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 2 hodinami
Kilimandžáro
jahodp před 2 hodinami
BeBe střecha
jahodp před 2 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 2 hodinami
Suroviny:
brambory,
cuketa,
houby sušené,
vejce,
sýr tvrdý,
bylinky,
pepř,
sůl,
pažitka,
jogurt
Komentáře (3)