Stehenní řízky zapečené v brambůrkách, zalité šlehačkou
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 677 kJ / 2 074 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,20 g |
Tuky | 145,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 730 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Brambor jsem dala dost, měla jsem menší, takže jsem jich dala asi cca 10, možná víc. Můžete udělat z méně masa a méně brambor, udělala jsem toho dost, abych nemusela pak znovu vařit. Přeji dobrou chuť. Jídlo je moc dobré a chutné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 29 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Jak zavařit houby v octu nebo sladkokyselém nálevu. Poradíme osvědčené recepty, které se vyplatí znát
Další recepty
Suroviny: řízky stehenní, brambory, slanina, sůl, pepř, paprika sušená sladká, šlehačka, petrželka
Stehenní řízky zapečené v brambůrkách, zalité šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZlLv
0 názorů